- 25 Ekim 2018
- 3.629
- 6.451
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
Merhaba kedi sevenler ,bahce katinda kiralik bir evde oturuyoruz.Ev sahibimiz girerken sözlesmeye evcil hayvan istemedigini madde olarak ekletmisti.Bahceye gelen ve fip olan ve kötü durumda olan bir kediyi kapinin önünde besledik ,düzeldi ,tombik oldu masallah ve 1,5 yildir da günde ortalama 3 kere gelip kuru mamasini yiyip hemen gidiyor.Özgür bir kedi disarda dolasmayi seviyor eve zaten alisik degil.Sorum; biz bu evden tasinirken bu kediyi yanimizda götürsek bi sekilde kedi nasil hisseder? Yani eve aliskin olmayan 4_5 yaslarinda bir kedi ve gidecegimiz evi de bilemiyorum tabii.Belki ikinci kat olur,yine ev sahibi istemez vs.Kedilerin halinden anlayanlar bana yol gösterebilir mi? Eşim kedinin bu mahalleye ve bahceye alisik oldugunu,gidecegimiz yerde panik olup durmayacagini ,eski gezindigi yerleri arayacagini düşünúyor.Oturdugumuz yerde bizden baska hic kimse kedileri beslemiyor ve cok da kedi var.Digerleri alt mahalleye sokaklara dökülen mamalari yiyor.Bizim besledigimiz orayi bulur mu bilemiyorum.Görüslerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim