kedide sarkık göbek

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
kızlar kızım linda 1 yaşında hiç doğum yapmadı ama göbegi neredeyse yerleri sürürecek öyle içi dolu bi göbek değil sarkmış yumşacık chinchilla cinsi.
bilirsiniz bu cinsler pekde hareketli değillerdir mama olarak hills veriyoruz ... bi öneriniz var mı?

dogum yapdıgında daha da sarmış bi göbegi olsun istemıyorum sağlık açısından.

bır de bu arada kzıım bembeyaz mavi gözlü chinchilla ona yıne kendi cinsinde damat akınıyorum. ankaradayız

benim kedilerden birisinin de tüyşeri uzunken öyle çok sarkık görünüyordu (erkek bu arada), tüylerini kestirince o görünüm biraz azaldı diğerinin de göbeği biraz sarkık, sırf deri sanki. kedilerin derileri gevşek olduğundan böyle sarkıyor sanırım.

benimkide öyle oldu. bende veterinerimize sorduk,kedilerde yağ hemen oraya birikir dedi. diyet mamaya gec dedi. ama daha 8 aylık benimde hiç gecesim yok diyet mamaya. daha fazla kosturmaya,hareket ettirmeye calısıyorum evde.

royal canin dıyet mamasını aldım. lazerlede kediyi koşduruyorum bakalım ne kadar etkı edecek.

teşekürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…