• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedicik

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Şimdi şöyle anlatayım yaklaşık iki iki buçuk ay önce bir kedi bizim arka apartmanın bahcesine yavruladı. Çok tatlı 3 tane yavrusu oldu. Sonra nasıl geldilerse yengemgilin balkonuna geldiler besledik falan en son dama çıktılar. Tahtadan yuva falan yaptık evden yemek götürdüm. Ama şöyle bir sorunumuz var anne kedi çok hırçın. Bu sabah dış kapının önündeydi yavru da merdivende indim içeri kaçtı yavru. Sonra anne kedi sardırıya geçti. Üstüme atlayacak gibiydi. Bu saldırgan hali nasıl geçer.

çiftleşme döneminde olabilir mi dicem ama bu kadar kısa zamanda tekrar kızışıyolar mı bilmiyorum. ama öyle olmasa bile kediler de insanlar gibi çeşit çeşit. hepsinin huyu farklı oluyor. belki karakteri öyledir.

çiftleşme döneminde olabilir mi dicem ama bu kadar kısa zamanda tekrar kızışıyolar mı bilmiyorum. ama öyle olmasa bile kediler de insanlar gibi çeşit çeşit. hepsinin huyu farklı oluyor. belki karakteri öyledir.
yavrusu içerde kendisi dışardaydı kapıda durmuş ben hareket edince bağırıyor falan baya korktum.

Yavrularını korumak için öyle yapıyor. Orayı benimsemiş evi gibi görüyor siz de evinin oralarından geçiyorsunuz :) yavrusuna zarar vereceksiniz sanıyor :)

Dönemleri geldi aslında olabilir yani, bebekleri de büyümüş, sütten kesmiştir ya da kesmek üzeredir ama yavrulardan uzakken uysalmış, sanırım çocuklarını korumak için hırçınlaşıyor.

2-2.5 aydan sonra kediler pek de annelik yapmazlar artık.. O aydan sonra yavrular kendi başlarına kalıyorlar.

Yavrularını korumak için öyle yapıyor. Orayı benimsemiş evi gibi görüyor siz de evinin oralarından geçiyorsunuz :) yavrusuna zarar vereceksiniz sanıyor :)
Evet sanırım öyle sabah baya problem yaşadık kendileriyle :) kapının önüne dikilmiş geçirmiyor servisi kaçırıyordum nerdeyse :)

Back