KediAnnesi'nin Motivasyon Topiği

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.526
35.623
Evettt herkes gibi bende kimi zaman diyette fena gaza geliyorum, kimi zaman dibe vuruyorum.
O gunler için kendime böyle bir topik açma gereği hissettim.
Beni motive edecek her seyi bu başlık altında toplayıp dağılınca burdan güç almak istiyorum.
İşe yarayacağını umuyorum hadi bakalım.

Son düzenleme:
Evettt yarım saat yurudum 125 kalori yaktım
Suana kadar 3260 adım attım en az 5bine tamamlamaya calıscam
Çok yoruldum ama değer ne de olsa no pain, no gain
Şimdi sabredersem hazirana mutlu girebilirim.
Hadi devamm

Akşam oldu diye diyet bozuyormuyummm hayır tabikideeee bu defa bozmak yokk tam gaz devammm

Ben de bugün çok fena bozmak istedim diyeti, kahvaltıya annemin arkadaşına gidecektik.
Simit almaya girdik bir yere. Sağa bakıyorum profiterol.
Sola bakıyorum tahinli çörek.
Allahhhhhhhh
Çıktım hemen.
Akşam da eve gelince dedim Aylin, neden diyete başladığını hatırla, şimdi bozsan yazık olacak. O kadar yapıyorsun, spora gidiyorsun. 10 dakikada yiyip bitireceksin profiterolü ama sonra göbüşün kalacak seninle
Gittim müsli yedim, içine de tarçın koydum.
Üstüne yeşil çay
Kriz mriz kalmadı ciddi anlamda.
Bir yerde okumuştum, diyor ki gözünüzün önünde pizzalar uçuşunca durun düşünün bakalım açlıktan mı stresten mi? Benim genelde stresten.

Diyet bozmak üzere olup da caymak isteyenlerin durağı olsun burası, tam destek, tam motivasyon

Ucundan dönmüşsün valla canım tebrikler kriz gelince yerimde duramıyorum ben bi sağa bi sola gezeliyorum falan o yuzden actım bu topiğide insallah dediğin gibi işe yarar 1 kişinin bile günü kurtulsa kardır

Motivasyonun için tebrik ederim canim:)
Topik açınca insan daha da motive oluyor zorunlu hissediyor çünkü
Daha çok kalori yakıcak sporlar yapabilirsin mesela
Jillian videosuyla baslayabilirsin

Motivasyonun için tebrik ederim canim:)
Topik açınca insan daha da motive oluyor zorunlu hissediyor çünkü
Daha çok kalori yakıcak sporlar yapabilirsin mesela
Jillian videosuyla baslayabilirsin

Canım tesekkur ederim
Şuan daha agır spor yapamıyorum sadece yuryus ve bisiklet bikaçta bölgesel hareket Yapabiliyorum
Haşimatoluyum ilaç kullanmaya baslıcam yakında suan kullanmadıgım için cok cabuk yoruluyorum

Canım tesekkur ederim
Şuan daha agır spor yapamıyorum sadece yuryus ve bisiklet bikaçta bölgesel hareket Yapabiliyorum
Haşimatoluyum ilaç kullanmaya baslıcam yakında suan kullanmadıgım için cok cabuk yoruluyorum
Anladım canım
Temponu yavaşça artirarak gidersin o zaman
Yürüyüş vücudun her kasini çok iyi çalıştırıyor cunku

Günaydınnn
Su içmeyi unutmuyoruzzz
Hatta güne su içerek başlamayı unutmuyoruzz

Bu köprücük kemiklerini kim istemezkiii?
Benim azcık kollarımı öne atınca cıkıyor ama atmadan da cıkmasını istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…