Benim kuş hiç kuş gibi değil, uçmayı sevmez sürekli yerlerde gezer bide bütün canlıları çok sever kediden kaçmaz yani. O yüzden birşey olacak diye ödüm kopuyorBenimde evde 6 yaşında muhabbet kuşum varken British yavru kedi almıştım. Alışacağını düşünüyordum ama ne zaman kuşumu evde salsam kedimin dikkatini çekiyor ve üzerine atlamak istiyordu. Ben mi alıştıramadım bilmem ama hiçbir zaman ikisini başbaşa bırakamadım yakalayıp öldürür korkusuyla.
Başınız sağolsunKuşum hastaydı kursak mantarı vardı maalesef 3 ay önce kaybettik. Bu şekilde 1 yıl kedimi kuşumu idare etmiştim.
şöyle bir öneriye denk geldim. umarım alışırlar, yalnız bırakmayın :)Geçici yuvalık yaptığım son yavru kediyi bi türlü sahiplendiremedim günden güne kedilere yuva bulmak daha da zorlaşıyor. Zaten çok hassas, ben hariç herkesten çok korkuyor saklanıyor birine gitti hastalandı geri geldi yavrum.
Şimdi soruma gelecek olursam, 6 yaşında muhabbet kuşum var. Belliki bu minik kedicik beni aile olarak seçti buraya kadar tamam ama kedi ve kuşu birbirine nasıl alıştıracağım? 1+1 evde yaşıyorum, kuşumu rahat rahat salamıyorum kediden dolayı. Birbirlerine alışmaları imkansız mi? Kedi, smokin 4.5 aylık erkek hareketli bir kedi
Hiç bilgim olmadığı icin soruyorum sprey su sıkınca kedi için stres yaratmaz dimişöyle bir öneriye denk geldim. umarım alışırlar, yalnız bırakmayın :)
Zaten amaç stres yapsın yaklaşmasın sanirim :) inşallah iyi anlaşırlar, genelde küçükten birlikte olunca alışır diyorlarHiç bilgim olmadığı icin soruyorum sprey su sıkınca kedi için stres yaratmaz dimi
Keşke ikisi çok iyi anlaşsa ya, uğraşacağım bakalım teşekkür ederim
Son durum nedirHiç bilgim olmadığı icin soruyorum sprey su sıkınca kedi için stres yaratmaz dimi
Keşke ikisi çok iyi anlaşsa ya, uğraşacağım bakalım teşekkür ederim
Malesef alışmadı, hala kuşumu av olarak görüyorSon durum nedir