- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.263
- Konu Sahibi feruzecerci
Merhaba hayvansever arkadaşlarım... Normalde matisse kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyorum. Çok memnunuz bu mamadan. Hem tüy dökme sorunu kalmadı hem tuvaletleri düzenli ve sağlıklı durumdalar. Ancak şuan sürekli alışveriş yaptığım sitede kısırlaştırılmış stoğu bitmiş. Kedilerimden biri kısırlaştırılmış diğeri henüz kısırlaştırılmamış olduğundan biz hep kısırlaştırılmış veriyoruz. Matisse normal kediler için olandan mı almalıyım (indoor ama kısırlaştırılmış değil ) Yoksa yine aynı fiyat aralığında olan Royal canin Kısırlaştırılmış mı, yoksa Bozita mı ? Fiyat olarak hepsi hemen hemen aynı hatta royal canin daha uygun yanındaki kampanya ile. Royal canin daha önce sadece ıslak mama kullandım çok da aman aman bir mama değil her ne kadar çok fazla satış oranına sahip olsa da içerik açısından bozita ve matisse kadar iyi değil. Matisse Farmina ürünü, N&D nin bir alt segmenti, gönül n&d almak istiyor ancak 10 kg bayağı pahalı. Her neyse Bozita mı Royal Canin mi Yoksa Matisse mi, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim.
Not: Bozitayı yeni keşfettim başka sitelerde yorumları iyi, içeriği de kaliteliye benziyor. İsveç ürünü.
Not: Bozitayı yeni keşfettim başka sitelerde yorumları iyi, içeriği de kaliteliye benziyor. İsveç ürünü.