• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi kovucu

bana o spreyler hiç masum gelmiyor :(
kediler kolonya kokusu vicks kokusu gibi keskin kokulardan nefret ediyorlar, ilk etapta onları deneseniz?

Bide hangi semttesiniz bilmiyorum ama civar semtteki güvenilir esnaflardan fiyat alın derim. Böyle şeyler de dahi semt farkı oluyor.
Burda eve ilgili herşeyi ev sahibi karşıliyor. Bizde Istanbulda ev sahibiyiz bişey yapildiysa kiradan düşüyoruz. Belki insafli biridir karşılar veya yarı yarıya falan yapmayı teklif edin.

Eşim 2 3 bin tutar yaptiralim dedi yarısını veririz yarısını ev sahibi öder.
Sonra birisi fiyat verdi işte nakitte onu 6500 e indi.
Internetten aklımızda kalan ölçü ile fiyat aldık adamın verdiği fiyata yakın çıktı.
Eşim fazla ölçü aldığını söyledi adam da yine olceriz ama o çok bir şey degistirmiyor cephe var diye fiyat çok çıktı dedi.

Komşu 4 5 sene önce 4 bine yaptırmış. O da diyor ki biz yaptirsigimizda bu kadar çok firma yoktu şimdi daha uygundur diye ama bilemedim durum bu..

Konuyu önyargiyla acanlardandim cunku tam bir kedi aşigiyim.
Benim önerim biraz daha yapici. Balkonunuzdan biraz uzak bir yere kedi mama ve su kabi koysaniz? Kediler geleneklerine düşkün hayvanlardir, bir sure sonra yemek mıntıkası sizin ev değil o mıntıka olur. Hem karinlari da doydugu icin belki avlanma faaliyetlerini azaltirlar

Benim önerim biraz daha yapici. Balkonunuzdan biraz uzak bir yere kedi mama ve su kabi koysaniz? Kediler geleneklerine düşkün hayvanlardir, bir sure sonra yemek mıntıkası sizin ev değil o mıntıka olur. Hem karinlari da doydugu icin belki avlanma faaliyetlerini azaltirlar

Besliyoruz zaten her sabah ben her akşam üst komşu mama veriyor. Ama çok kedi var ya doymuyorlar ya da avlanmak onlar için ayrı bir keyif.

Kuşu fareyi yiyorlar kurbağa ile oynuyorlar. . Dışarda yakalayıp benim balkonda parcaliyorlar.

Hayvanseverim ama kimse kusurabakmasin tiksindim bu kedilerden. Bir değil iki değil artık besleyesim dahi gelmiyor mama bitsin daha vermeyeceğim yüz bulup yapıyorlar heralde.

Koçtaş o ürünleri geri çekti mesela. Çünkü kediler için zararsız değil o ürünler.

sanırım zararlı-zararsız ayrılıyor onlar, ben özellikle zararsız diye belirttiği için aldım zaten sanırım tek olayı içinde limon yağı olması, kediler narenciye kokularını sevmiyormuş
komşu malesef apartmanda kedi besliyor merdivende, hayvana eziyet bence, bazen üst kata çıkıp bizim eşyalarla oynuyor ve muhtemelen kötü bakıldığından saldırgan, bizim kata çıkmasın diye merdiven başına sıkıyorum sadece, hayvana zarar vermek gibi bir niyetim kesinlikle yok

sanırım zararlı-zararsız ayrılıyor onlar, ben özellikle zararsız diye belirttiği için aldım zaten sanırım tek olayı içinde limon yağı olması, kediler narenciye kokularını sevmiyormuş
komşu malesef apartmanda kedi besliyor merdivende, hayvana eziyet bence, bazen üst kata çıkıp bizim eşyalarla oynuyor ve muhtemelen kötü bakıldığından saldırgan, bizim kata çıkmasın diye merdiven başına sıkıyorum sadece, hayvana zarar vermek gibi bir niyetim kesinlikle yok
Apartmanda mı...hayvan nerede yatıyor kalkıyor yazık günah kuru beton ne ağaç var ne bişey

Apartmanda mı...hayvan nerede yatıyor kalkıyor yazık günah kuru beton ne ağaç var ne bişey

aynen gelde anlat
bazen kapının önüne (apartmanda kendi evinin girişine) kedi kumu koyuyor bazen koymuyor, bağırıp duruyor hayvan, bebekken şımarık kızına oyuncak olsun diye aldı, büyüyüncede merdivene attı, çok saygısız insanlar zaten

Onla alakasi yok ya. Benim kedim bazen disari cikmak istiyor, gunde 1-2 saat gezer gelir. Bir gun neredeyse kendi kuyrugu kadar kertenkele yakalayip getirdi. Hayvani agzindan zor kurtardik. Yetmedi 10 dk sonra ayni hayvanin kuyrugunu buldu getirdi. Baska bir gun canli saksagan getirdi salonun ortasina birakti. Eski ev apartmandi disari cikamiyordu. Her gun terastan kargalarin tuylerini, getirdikleri kemikleri alip evin muhtelif yerlerine koyardi. Yine o zamanlar kocaman pacali guvercin yakalayip getirmisti. Aliskanlik olduktan sonra vazgecemiyorlar.

aynen gelde anlat
bazen kapının önüne (apartmanda kendi evinin girişine) kedi kumu koyuyor bazen koymuyor, bağırıp duruyor hayvan, bebekken şımarık kızına oyuncak olsun diye aldı, büyüyüncede merdivene attı, çok saygısız insanlar zaten

Çok üzüldüm kedinin haline. Allah kahretsin öyle insanları.

Onla alakasi yok ya. Benim kedim bazen disari cikmak istiyor, gunde 1-2 saat gezer gelir. Bir gun neredeyse kendi kuyrugu kadar kertenkele yakalayip getirdi. Hayvani agzindan zor kurtardik. Yetmedi 10 dk sonra ayni hayvanin kuyrugunu buldu getirdi. Baska bir gun canli saksagan getirdi salonun ortasina birakti. Eski ev apartmandi disari cikamiyordu. Her gun terastan kargalarin tuylerini, getirdikleri kemikleri alip evin muhtelif yerlerine koyardi. Yine o zamanlar kocaman pacali guvercin yakalayip getirmisti. Aliskanlik olduktan sonra vazgecemiyorlar.

Marifet saniyormus kediler onu. Bize getirip ödül olarak veriyorlarmis. Ama ben böyle ödül falan istemem tabi .

hem masrafsız hemde zararsın bir yöntem......SİRKE..kedilerin geldiği yere sirke dökün.ve yıkayın oraları .nefret ediyorlar o kokudan...kendim bizzat denedim sonuç super...birde kediler balkona geldiğiklerinde fısfıs ile bir kaç kere su sıkın .sakınnnnn ıslatmayın onları ...........o tarafa bakmazlar bile

hem masrafsız hemde zararsın bir yöntem......SİRKE..kedilerin geldiği yere sirke dökün.ve yıkayın oraları .nefret ediyorlar o kokudan...kendim bizzat denedim sonuç super...birde kediler balkona geldiğiklerinde fısfıs ile bir kaç kere su sıkın .sakınnnnn ıslatmayın onları ...........o tarafa bakmazlar bile

Sirkeli suyla siliyorum ama işe yaramıyor sanırım kokusu uçuyor.

Şu dokmelik bir şey değil ki sürekli biri gidiyor diğeri geliyor. Ben balkonda yokken av getiriyorlar. :(

Şu dokmelik bir şey değil ki sürekli biri gidiyor diğeri geliyor. Ben balkonda yokken av getiriyorlar. :KK43:
Suya karıştırmmadan bi şişe sirkeyi boca et
Belki sonuç alırsın

Wow! Maşallah vahşi doğada hayatta kalacak bir kediniz var. Benim kedimse o kadar ödlek ve korkak ki, balkona tuvalete cikinca bile otuz saniyede işini bitirip içeri girer,kapı üstüne kapanır korkusuyla :))

Wow! Maşallah vahşi doğada hayatta kalacak bir kediniz var. Benim kedimse o kadar ödlek ve korkak ki, balkona tuvalete cikinca bile otuz saniyede işini bitirip içeri girer,kapı üstüne kapanır korkusuyla :))

Benimki cok ilginc ya. Omrunun ilk iki senesi topraga basmamis kedi biz tasininca yeni evde cikabiliyor diye iki gunde avci cikti basimiza. Normalde de yediginin yarisini yemeye basladi ama kilo da aldi. Demek disarida bortu bocek kertenkele falan avlayip yiyor. Ha bir de erkek kisir. Ama hala hatun pesinde. Gecen baktik cevresinde 3 disi. Kisirlastirmasaydik tahmin bile edemiyorum :D

Şu dokmelik bir şey değil ki sürekli biri gidiyor diğeri geliyor. Ben balkonda yokken av getiriyorlar. :KK43:

sirkeyi suyla karıştırmadan dökün...bizim dukkanın önüne sürekli pislediyorlardı...sirke döktük bir sure şimdi selam bile vermiyorlar o bölgeye :)))

Back
X