- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
Merhaba arkadaşlar genellikle kendi kedilerimden ve akrabalarımın kedilerinden gördüklerim kedilerin kısırlaştırmadan sonra huy değiştirmesi konusunu açmak istedim. Gördüğüm tanıdığım kediler kısırlaştırmadan sonra çok sakinleşiyor eskisi gibi oyun oynamak istemiyor ya da mesela birlikte yaşadığı insana çok sevgi doluyken mesafeli oluyor.
Şimdi ailemizin son üyesi 9 aylık oldu ve kızgınlık dönemine girdi gibi. Veteriner bu süreç geçince kısırlaştıracak ama hüzünlüyüm çünkü birbirimize çok bağlıyız kucağımda uyur, elimi yüzümü yalar, dudağımdan öper, oyuncudur, hareketlidir... Yani o benim için çok başkadır. Korkuyorum bu operasyondan sonra bana mesafeli olur, hareketsiz olur diye
Kısırlaştırmasam nasıl olacak onu da bilemiyorum...
Kızgınlık ne zaman biter onu da bilemiyorum
Sizin düşünceleriniz neler ? Bu benim kuruntum mu acaba yoksa siz de böyle durumlarla karşılaştınız mı?
Şimdi ailemizin son üyesi 9 aylık oldu ve kızgınlık dönemine girdi gibi. Veteriner bu süreç geçince kısırlaştıracak ama hüzünlüyüm çünkü birbirimize çok bağlıyız kucağımda uyur, elimi yüzümü yalar, dudağımdan öper, oyuncudur, hareketlidir... Yani o benim için çok başkadır. Korkuyorum bu operasyondan sonra bana mesafeli olur, hareketsiz olur diye
Kısırlaştırmasam nasıl olacak onu da bilemiyorum...
Kızgınlık ne zaman biter onu da bilemiyorum
Sizin düşünceleriniz neler ? Bu benim kuruntum mu acaba yoksa siz de böyle durumlarla karşılaştınız mı?