• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi isirigi

Deryakuzusu88

Guru
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
2.016
1.767
333
36
Kizlar 3 yasindaki oglum bugun kediyle oynadi ama temizdi oyle sokakta yasayan kedilere pek benzemiyodu insandan kacmiyodu oglumun kucagina yatti kendini sevdirdi fln ama oglumun parmagina hafif bir isirik atti baktim dis izi kanama fln yoktu ama aklima takildi yinede kedi sanirim dispanserin kedisiydi aklima iceriye girip sormak geldi aslinda ama o an nedense girip sormadim bilmiyorum yaa saglik ocagina fln gotursemmi yarin kan tahlilimi yaparlarmiki

Benim bir arkadaşın başına öyle bir olay gelmişti . Kuduz aşısı ve tetanoz yapılmasını önermişti doktor .

Kan tahlilinde hemen çıkmaz birşey varsa kuluçka süreleri var. Siz yinede götürün ve oraya sorun aşıları var mı kedinin diye.

Ben kedi hastasıyım çocukluğumda hep kedilerle gecti öyle ev kendiside degil bahçede beslerdik çok ısırilıp tirmalndim birsey olmadı ama aklımda kalicaksa götür tabi

Kizlar 3 yasindaki oglum bugun kediyle oynadi ama temizdi oyle sokakta yasayan kedilere pek benzemiyodu insandan kacmiyodu oglumun kucagina yatti kendini sevdirdi fln ama oglumun parmagina hafif bir isirik atti baktim dis izi kanama fln yoktu ama aklima takildi yinede kedi sanirim dispanserin kedisiydi aklima iceriye girip sormak geldi aslinda ama o an nedense girip sormadim bilmiyorum yaa saglik ocagina fln gotursemmi yarin kan tahlilimi yaparlarmiki

Ben olsam emin olmak için kan tahlili yapacak bir yere götürürüm. Sağlık ocağının yapıyor mu bilmem. Hatta şimdiye götürmüştüm acile.

Hemen doktora danışarak kuduz aşısı yaptırın bence . Temiz bir hayvana benzese de bakteriler her yerdeler . İşi ciddiye alın Allah korusun kuduz bu . Nerden çıkacağı hiç belli olmaz .

Beni de okulun yemekhanesinde bir kedi ısırmıştı . 3 tane kuduz aşısı yedim zamanında

Hem kediyi gözlem altına alın 15 gün içerisinde ölmezse rahatlayabilirsiniz . Ama ölürse kedi sıkıntı büyük .

Ben kedi hastasıyım çocukluğumda hep kedilerle gecti öyle ev kendiside degil bahçede beslerdik çok ısırilıp tirmalndim birsey olmadı ama aklımda kalicaksa götür tabi
Ya cok guzel oynuyolardi ben hic dokunamam ama oglumda ayni tedirginligi yasamasin diye pek mudahale etmek istemedim resmen bebek gibi yatti oglumun kucagina bayildim o hallerine yaramaz kedi:)

Ya cok guzel oynuyolardi ben hic dokunamam ama oglumda ayni tedirginligi yasamasin diye pek mudahale etmek istemedim resmen bebek gibi yatti oglumun kucagina bayildim o hallerine yaramaz kedi:)
Diş izi yoksa sıkıntı etmede gerek yok kanama falan olmamıştır oyun amaçlı ısırıyor kediler

Benimde kedim var isirmamistir o oynamak için yapiyolar oyle isirsa isirdigini anlardiniz beni bir kere isirmisti :KK70:

Kuduz olan kedi o şekil kucağa yatmaz kendini sevdirmez toplum içinde illa fark edilir, rahatlayın öncelikle oyun yapmıştır ayrıca diş izi ve kanama yoktu diyorsunuz. Yarın sağlık ocağına gidip kediyi sorun ve anlatın. Tetanoz aşısı vururlar büyük ihtimal ki bu gerekli zaten. Kuduz aşısı vurmak isterlerse bilemiyorum açıkçası çok ağır bir aşı oğlunuz küçük. Ben defalarca tırmalandım sokak kedileri tarafından. Bir gün yemek yedirirken fena tırmalandım yine kuduz aşısı olmaya giderken vazgeçtim çok ağır bir aşı olduğu için.

Back
X