Arkadaşlar önce sizlere sorunum dan bahsetmek istiyorum. Bundan 5 ay evel sokaktan bir kedi yavrusu sahiplendik. Evde normalde muhabbet kuşu besliyorum kedi küçük olduğu için birbirlerine alışılar diye düşündüm ama ne yazık ki hiçbi şekilde alışmadılar. Kedi büyüdükçe çok kötü huylarını olduğunu fark ettim kumaş yiyor yerinde durmuyor sürekli hareket halinde sürekli tavana çıkmaya çalışıyor ampule tırmanmaya çalışıyor ayakkabıların altını yemeye çalışıyor durduk yere ısırıp kaçıyor hiç mırlama gibi bir huyu yok gün içinde belki bir iki saat anca uyuyor geceleri sürekli odasındayken bağırıyor yanımıza alıyoruz deli gibi yatağın üstünde koşturuyor bizi de uyutmuyor. Sürekli kuşlara saldırıyor tezgaha çıkıyor tuvalete girip vcden su içmeye çalışıyor kablo yiyor yapmasını istemediğimiz her şeyi daha çok yapıyor sinirleniyor ve bize saldırıyor evde böyle kaçacak yer arıyoruz suyu ağzıyla değil patisiyle içiyor ve o şekilde sürekli evin içerisinde dolaşıyor perdeleri tırmalıyor perdeleri mahvetti tırmanma tahtası aldık Onun dışında her yeri tırmalıyor. Ellerimizi geçtim gözümüzü yüzümüzü bıçakla kese gibi tırnaklıyor. Uyuyan birini gördü mü deli gibi saldırıyor. Kendisini asla sevdirmiyor. Hele bacaklarına beline dokundum mu bittik mahfolduk yani. Bi kere pikniğe giderken yanımızda ormana götürdük gezsin diye dışarı çıktı azcık bağrındı oralarda yüzü kesik bi kedi vardı direk bizimkine saldırmak için geldi biz korkar dedik ama hiç bi şekilde kaçmadı sokaktaki kediye saldırması diye zor tuttuk bizim küçük enişteyi hem bebek hem gözü kara. Şimdi ben bu sıpayı sokağa mı bıraksam başkasına mı sahiplendirsem diye bişey sormıycam çünkü başkasına versem eminim ki sokağa bırakır. Ama bu çocuğu eğitme gibi bi şansım yok mudur bunun eğitimini filan veren bir yerler yok mudur? Ufacık bi can yiycek versen yiycek vermezsen yemiycek. Ama bizim de psikolojimizi bozdu eşşek bilen duyan varsa böyle bişey bana yardım etsin nolur