• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi besleyenler bakabilir mi?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar whiskas kedi markası iyi bir markamı çok baktım ama önerilenlerde hiç o markayı göremedim bulunduğum yerde de acil olarak o marka vardı bende onu aldım sizler kullanıyor musunuz? Tavsiye edilir bir marka mı?

Birde kedim mamasından baya yedi ilk koyduğum da bayadan kastım yedi yani aradan zaman geçti yine yedi şimdi ise yemiyor acıkmıştır diye önüne getirdim ucundan koklayıp çekiliyor su içiyor süt verdim suyla karıştırıp onuda içti acaba mamayımı beğenmedi yoksa aç değilmi anlayamadım ama başlarda iki üç sefer yemişti

Kızlar whiskas kedi markası iyi bir markamı çok baktım ama önerilenlerde hiç o markayı göremedim bulunduğum yerde de acil olarak o marka vardı bende onu aldım sizler kullanıyor musunuz? Tavsiye edilir bir marka mı?

Birde kedim mamasından baya yedi ilk koyduğum da bayadan kastım yedi yani aradan zaman geçti yine yedi şimdi ise yemiyor acıkmıştır diye önüne getirdim ucundan koklayıp çekiliyor su içiyor süt verdim suyla karıştırıp onuda içti acaba mamayımı beğenmedi yoksa aç değilmi anlayamadım ama başlarda iki üç sefer yemişti
Market mamasi o. Sey gibi dusunun,kedilerin burger fastfood u gibi.cok yerler sismanlarlar ama yarari yoktur.nd mama kullaniyorum ben.besin degeri yuksek

Market mamasi o. Sey gibi dusunun,kedilerin burger fastfood u gibi.cok yerler sismanlarlar ama yarari yoktur.nd mama kullaniyorum ben.besin degeri yuksek
O zaman bu bitince değiştiririm madem pek faydası yok ve sağlıksız gibi gerek yok o zaman... peki dediğiniz marka nerede satılıyor?

Nestle Purina önerebilirim .

Whiskas hic tavsiye etmem yillar once kedim o markanin mamasindan zehirlenmisti

Vitamin değeri yüksek mama tercih etmelisiniz. İçeriğinde hayvansal ürünler bulunmalı. Market mamalarında genellikle unları tozu oluyor. Taurin oranı da yüksek olmalı. Bizim gibi düşünün ne kadar karbonhidrat az protein çok olmalıysa onlarda öyle. Tüyleri için balıklı mamalar omega 3 ve 6 değeri yüksek olan mamalar daha iyidir. Kediniz kısırsa kısır mama kullanmanızı tavsiye ederim.

Royal canin öneririm, vet tavsiyesiyle kullandık biz uzun süre, kısır dişi yada erkek kedilere özel olanları da var hormon dengeliyo aynı zamanda, tüylerine ve sağlığına çok iyi gelmişti bizimki severek de yerdi

Back
X