Uzun olacak hikayem biraz hakkinizi helal edin
Arkadaslar 1 senedir cocuk icin uğraşıyoruz.Esim de bende her zaman paralel olarak o urologa ben kadin doguma birkaç farkli doktora,hastaneye gittik .herbirinde hem fikir olarak bende hicbirsey cikmadi son gittigim doktor gayet iyi yumurtlaman ve hormonlarin normal dedi .Ama esimin sperm sayısı 4milyon ve hareketlilik %20 cıktı düşük diye düşünüyorduk önceki testlerde ama bu kadar degildi meger diğer testlerde bir hata varmis son gittigimiz yer özel hastane ve 4 milyon cıktı. Hormonlara bakalim bu sonuclarla asilama bile olmaz anca tüp bebek dediler yikildik.Esimin hormon testleri total testosteron, y kromozom vs hepsi normal cikti ama sayi ve hareket düşük ultrason temiz varikosel yok.Doktor takviye olarak protime men verdi.onu ve keciboynuzu pekmezini hergün kullaniyor.Benim doktorum da y kromozom ve testosteron normal oldugna gore takviyeyi duzenli kullanin senden guzel haberler bekliylrum insallah dedi umutlandim. Esi böyle oligospermi olup keci boynuzu ya da takviye ile duzelen ,hamile kalan var mi?