• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık keçiboynuzu kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
566
745
53
Arkadaşlar merhaba,9 aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum keçiboynuzu aldım kaynatıp içmek gerekiyomuş deneyen ve sonrasında hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilirmi?Kadınlarda içebilirmi bu kürü

Arkadaşlar merhaba,9 aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum keçiboynuzu aldım kaynatıp içmek gerekiyomuş deneyen ve sonrasında hamile kalanlar tecrübelerini paylaşabilirmi?Kadınlarda içebilirmi bu kürü
Keçiboynuzu kadın için de erkek için de çok iyi doğurganlığı arttırıyor. Ama ben kür yaptım etki etmedi keçiboynuzu özü ve çakşır kökü suyu aldım fırladı eşimin değerleri. Belki kür de fayda etmiştir bilemiyorum hakkını yemeyeyim.

suda kanaynayıp içmek fayda etmedimi :( bende baya heveslenmiştim şuan hamilemisiniz

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin başına.Bi deneyim inşallah faydası olur senin ne kadar sürede oldu bebeğin

Back