Bebek Beslenmesi keci sutunu kacinci ayda verebilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

latife87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
47
0
36
Konya
Mrb arkadaslar oglum 4 aylik biboran mamasini cok cok az yiyor keci sutunu kacinci ayda baslaniyor acaba cok istahsiz oglum var lutfen yardim edin

mrb benim kızım 1 hafta sonra 11 aylık olacak.ben emziriyorum ama geçen hafta keçi sütünü içirip bi deneyeyim dedim malesef ishal oldu.üstelik yoğurtta mayalamıştım ona da bana da dokundu.yani çevreden de duyduğum kadarıyla her bünye kaldırmıyor.bence erken...

1 yaş canım inek sütü içinde geçerli öncesinde mama ver

Tsk ederim canim soyledigin icin ben sadece sormustum mama veriyom pek yemedigi icin burdada gordum keci sutunden basedilmis merak etmistim oglum istahsiz ek besinlere basladik yine kasikla birazda olsa yiyor ne yapalim artik yesinde nsl yerse yesin istahsiz cocuk bakmasi cok zor

bebeim iştahsız dediğinize göre galiba ek gıdaya başladınız.benimde sekiz aylık bir kızım var.başta iştahsızdı ve emmek istemiyordu.pes etmeden emzirmeye çalıştım.ek gıdaya geçince yoğurdunu devam sütünden mayalamaya başladım ve yemiyordu yoğurdu,demek istediğim belki verdiğiniz devam sütünün tadını beyenmiyodur,değiştirmenizi tavsiye edebilirim..ben öyle yaptım ve çözüme ulaştım..eğer sütünüz var ve yetiyorsa tek sorun bebeğiniz kısa süreli ve az emiyorsa sağmayı deneyin biberonda onu içirin.anne sütünün yerini hiçbisey tutmayacaktır bildiğiniz gibi.iştahsız diye piyasada satılan bazı iştah şurupları var bebeklerede azda olsa veren var diye biliyorum,ileride şimanlıktan baska birseye yol açmıyor denemenizi tavsiye etmem,keçi sütünüde bebeiniz bir yaşından küçük olduğu için sadece ek gıdaya başladıysanız direkt deil yoğurdunu mayalayarak almasını sağlayabilirsiniz yoksa diretk vermek için erken..

bu keçi sütü ne zor bulunuyor eşim migrosta iki kutu bulabilmiş üretim mi az acaba keçi çok süt vermez inek gibi o yüzden mi bileniniz var mı

bu keçi sütü ne zor bulunuyor eşim migrosta iki kutu bulabilmiş üretim mi az acaba keçi inek kadar çok süt vermez ondan olabilir mi bilginiz var mı

bildiğim kadarıyla keçi sütü anne sütüne en yakın süt.inek sütü demir eksikliğine yol açıyor.buarada keçi sütünden yoğurt mayalamak istiyosanız eğer tecrübe ettim hazır sütten kaynatarak yoğurt mayalanmıyor.2 kere denedim olmadı.eğer direk satan biri varsa normal mayalarsınız yok paket süt alıosanız nette dolaşırken gördüm kaynar suyun içine oturtmuştu ve kapağını kapatmış 4 saat hiç açmamıştı biri ben denemedim ama fotolarıyla koymuş ve ayrıntılı anlatmıştı.ama tekrar söylüyorum ben de ve kızım da ishale yol açtı eşime dokunmadı.yani her bünye kaldırmaz.

Evet canim istahsiz anne sutunu birakali cok oldu biberon mamasi veriyom ama ek gidaya ben erken basladim yemedigi icin. Cok degtistirdim mamasini ama sevmiyor ne yapacagimi sasirmisim dr bize 4ayini doldurdu sebzeyele baslatmisti. Ama tabi ben erken basladigim icin herseyi deniyom yemiyor. Yoruldum artik diste cikardi acelesi neyse artik yani ictigi 60 ml felan. Bu keci sutuyle muhalebi felan yapsam suyla karistirip yinemi zararli olur acaba

birçok markette var keçi sütü.cam şişedeki günlük inek sütlerinin keçi sütü olanları var.

evet ordada gördüm.isim yazıcam ama yasak sanırım
cam şişede olan günlük süt markaları belli zaten.3 harfli.
inek sütünde şişenin üzerinde kırmızı yazılar var.keçi sütünde ise
mavi.aynı gibi görünüyor.

teşekkür ederim bakıcam ben kutuda alıyordum keçi sütünü şişesi daha iyi

Atatürk Orman Çiftliğinin ürünlerini satan bir yer varsa yakınlarınızda orada da şişede keçi sütü bulunabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…