mrb benim kızım 1 hafta sonra 11 aylık olacak.ben emziriyorum ama geçen hafta keçi sütünü içirip bi deneyeyim dedim malesef ishal oldu.üstelik yoğurtta mayalamıştım ona da bana da dokundu.yani çevreden de duyduğum kadarıyla her bünye kaldırmıyor.bence erken...
Evet canim istahsiz anne sutunu birakali cok oldu biberon mamasi veriyom ama ek gidaya ben erken basladim yemedigi icin. Cok degtistirdim mamasini ama sevmiyor ne yapacagimi sasirmisim dr bize 4ayini doldurdu sebzeyele baslatmisti. Ama tabi ben erken basladigim icin herseyi deniyom yemiyor. Yoruldum artik diste cikardi acelesi neyse artikbebeim iştahsız dediğinize göre galiba ek gıdaya başladınız.benimde sekiz aylık bir kızım var.başta iştahsızdı ve emmek istemiyordu.pes etmeden emzirmeye çalıştım.ek gıdaya geçince yoğurdunu devam sütünden mayalamaya başladım ve yemiyordu yoğurdu,demek istediğim belki verdiğiniz devam sütünün tadını beyenmiyodur,değiştirmenizi tavsiye edebilirim..ben öyle yaptım ve çözüme ulaştım..eğer sütünüz var ve yetiyorsa tek sorun bebeğiniz kısa süreli ve az emiyorsa sağmayı deneyin biberonda onu içirin.anne sütünün yerini hiçbisey tutmayacaktır bildiğiniz gibi.iştahsız diye piyasada satılan bazı iştah şurupları var bebeklerede azda olsa veren var diye biliyorum,ileride şimanlıktan baska birseye yol açmıyor denemenizi tavsiye etmem,keçi sütünüde bebeiniz bir yaşından küçük olduğu için sadece ek gıdaya başladıysanız direkt deil yoğurdunu mayalayarak almasını sağlayabilirsiniz yoksa diretk vermek için erken..
evet ordada gördüm.isim yazıcam ama yasak sanırım
cam şişede olan günlük süt markaları belli zaten.3 harfli.
inek sütünde şişenin üzerinde kırmızı yazılar var.keçi sütünde ise
mavi.aynı gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?