Bebek Beslenmesi Keçi Sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Green33

oğluşunun annesiii
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.235
15
158
44
İçel Mersin
mrb arkadşlar konuyu arattım ama daha önce açılmamış sanırım inşallah yanlış yerede açmamışım
dün bir arkadaşıma keçi sütü getirttim pastörize olarak anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş ama verip vermemk konusunda emin olamadım bebeğim 5 aylık şuan mama veriorum acaba keçi sütünüde versemmi bugün doktorada sorucamda kullanan varsa bilgi almak istemiştim şimdiden tşkler

canım bence ver...5 aylık hem..hemde dediğin gibi keçi sütü faydalı...ama pastörize demişsin..
geçenlerde pastörize sütlerle ilgili bir topic açılmıştı burada..ben okuyunca baya etkilendim ve o günden beri kızıma köyden süt alıyorum kaynatıyorum onu veriyorum...birde o yazıya bak istersen..

yaw valla artık herşey için bin tane bahane söylüyorlar bizde şaştık kaldık keçi sütünü bende pek sağlıklı diye duydum ama bizim buralarda bulunmuyor .sen dr. öğrendiğin bilgiyi gene burda paylaş arkadaşımda bizimde bilgimiz tam olsun

ben keçi sütünü bayadır veriyorum hanımlar çok yararlı en yüksek protein içeren süt keçi sütüymüş keçi peyniri veriyrum bide inek peyniri yerine

benım kızlarda duzeltılmış altı aylık olucak dr onermıyoo ne ınek ne kecı sutu .....bı yasından somnra dıyoo............ama yogurdu kecı sutyle mayala dedı ama ben yedı aylık ols verıcem kecı sutuu .........genellıkle hıç bı dr onermıyoo ama cok kısı verıyoo ınş verıcem bende yarıyarıya sulandıyrıpp

doktorla görüştüm kızlar malesef oğlum bu ay fazla kilo almamış
sütle ilgilide 1 yaşından önce süt kesinlikle verme dedi
mayalarak her sütü verebilirmişim yoğurt yap keçi sütünde ama öyle sadec üst olarak yada sütten çorba yada muhallebi yaparak verme dedi
keçi sütünü ben çok araştırdım sadece şuan tansaşlarda var ama onunda her şubesinde yok benim müdürü tanıdığımdı rica ettim getirtirdim yoğurt yapıcam öyle vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…