Bebek Beslenmesi Keçi sütü

• Konu Sahibi Konu Sahibi bisiklet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
B

bisiklet

Ziyaretçi
Bebeğimin inet sütü alerjisi var doktor keçi sütüyle yoğuer yapabileceğimi söyledi.Nereden bulabilirim fikri olan var mı?

Kay marka kutu süt olarak varmış internette gördüm marketlere bakıcam teşekkürler.

canım marketlerde olması lazım bende keçi sütü vermeyi düşünüyorum bebeğime anne sütüne en yakın keçi sütüymüş ama önce bi doktorumuza soralımda sormadan vermek istemiyorum dostun var keçi sütü görmüştüm markette ama ne kadar iidir bilemem?

canlarım,ben de bebeğime keçi sütü wericektm ama geçen bebişim rahatsızlandığı için doktora gittik we bana 1 yaşına kadar keçi sütünü de önermiyoruz dedi.haberiniz olsun yine de doktorunuza bi danışın!!!...

bizim doktorumuzda keçi sütünü kesinlikle önermiyorum dedı.folik asit eksikliği yapıyormuş

Canım keçi yoğurdu için İst. Kadıköy'deki Göztepe Sabit Pazarı'ndaki Özlem Şarküteri'yi tavsiye edebilirim. Siparişle de getirtiyorlar.

keçi sütü ya da inek sütü kabul etmeyen doktorlar yoğurdu ne ile yapmanızı söylediler. ben daha doktora sormadım ama bir dahaki kontrolde sorarım artık.

bugun bızımde doktor kontrolumuz vardı kecı sutunu sordum verbılırsın dedı.folık asıt eksıklıgı sadece kecı sutu ıle beslendıgınde olur dedı.ben sonucta hem emzırıyorum hemde dıger gıdalrdan verıyorum.bırde kecı sutuıle ben yogurt yapıyorum doktorumuz bışıy olmaz dedı.ayrıca buyuk marketlerde satılıyo

migros we tansasta var..ismi "kay"

Keçi sütü anne sütüne en yakın besinmiş bizim doktorumuz önerdi yoğurt için tabi 1 yaşına kadar normal şekilde içirilemez.

Keçi sütü anne sütüne en yakın besinmiş bizim doktorumuz önerdi yoğurt için tabi 1 yaşına kadar normal şekilde içirilemez.

neden içemesin ben oğluma 4 aylık olduğundan bu yana içiriyorum doktorlar bence herşeyi abartıyorlar... bugün zaralı dediklerine yarın yararlı diyorlar veya tam tersi...

neden içemesin ben oğluma 4 aylık olduğundan bu yana içiriyorum doktorlar bence herşeyi abartıyorlar... bugün zaralı dediklerine yarın yararlı diyorlar veya tam tersi...

keçi sütü ve inek sütü demir eksikliği yapıyormuş ve ciddi problemler oluşturabiliyormuş 1 yaşından önce

keçi sütü ve inek sütü demir eksikliği yapıyormuş ve ciddi problemler oluşturabiliyormuş 1 yaşından önce

aman doktorların dediğine ne bakıyorsun, şahsen okadar bakıyorum. bugün yok yumurta kolestrol yapıyor yok bilmem ne dediler, sonra tuttular kolestrole iyi geliyor yumurta hergün 1 tane yenebilir dediler... bu çok bilmiş doktorlar vakti zamanında anne sütünün besleyici olmadığını ileri sürmüşler ve bir dönemin kadınları bebekelrini hep mamayla beslemeiş biliyormusunuz.. bence bilerek yapıyorlar, belkide mama şirketleriyle anlaştıalr. ne idüğü belli olmayan tadı tuzu olmayan mamalara güvenip bebeğimize veriyoruzda mis gibi besinleri neden veremiyoruz onu anlamış değilim... genede herkesin kendi bileceği iş... veren verir, vermeyen de vermez...

Göztepe-Özgürlük Parkı yakınına da bir AOÇ bayisi açılmış.Dondurma ve diğer tüm ürünleri satılıyor.Telefon no:0216 567 3836 Bilginize

Back