Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek BeslenmesiKeçi sütü
Konu Sahibibisiklet
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım marketlerde olması lazım bende keçi sütü vermeyi düşünüyorum bebeğime anne sütüne en yakın keçi sütüymüş ama önce bi doktorumuza soralımda sormadan vermek istemiyorum dostun var keçi sütü görmüştüm markette ama ne kadar iidir bilemem?
canlarım,ben de bebeğime keçi sütü wericektm ama geçen bebişim rahatsızlandığı için doktora gittik we bana 1 yaşına kadar keçi sütünü de önermiyoruz dedi.haberiniz olsun yine de doktorunuza bi danışın!!!...
keçi sütü ya da inek sütü kabul etmeyen doktorlar yoğurdu ne ile yapmanızı söylediler. ben daha doktora sormadım ama bir dahaki kontrolde sorarım artık.
neden içemesin ben oğluma 4 aylık olduğundan bu yana içiriyorum doktorlar bence herşeyi abartıyorlar... bugün zaralı dediklerine yarın yararlı diyorlar veya tam tersi...
neden içemesin ben oğluma 4 aylık olduğundan bu yana içiriyorum doktorlar bence herşeyi abartıyorlar... bugün zaralı dediklerine yarın yararlı diyorlar veya tam tersi...
aman doktorların dediğine ne bakıyorsun, şahsen okadar bakıyorum. bugün yok yumurta kolestrol yapıyor yok bilmem ne dediler, sonra tuttular kolestrole iyi geliyor yumurta hergün 1 tane yenebilir dediler... bu çok bilmiş doktorlar vakti zamanında anne sütünün besleyici olmadığını ileri sürmüşler ve bir dönemin kadınları bebekelrini hep mamayla beslemeiş biliyormusunuz.. bence bilerek yapıyorlar, belkide mama şirketleriyle anlaştıalr. ne idüğü belli olmayan tadı tuzu olmayan mamalara güvenip bebeğimize veriyoruzda mis gibi besinleri neden veremiyoruz onu anlamış değilim... genede herkesin kendi bileceği iş... veren verir, vermeyen de vermez...