Cilt Bakımı Ürünleri keçi sütü sabununun cildimize olan faydaları…

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
Keçi sütü sadece gıda olarak tüketilmekten çoktan çıktı. Artık keçi sütünün vücudumuza olan faydasını, sadece içeriden beslenme yoluyla almıyoruz. Son zamanların en popüler doğal şifa kaynağı keçi sütünü, sabun olarak kullanarak vücudumuzu dıştan da besliyoruz.
İşte keçi sütü sabununun cildimize olan faydaları…
Siyah noktaları temizliyor: Keçi sütü özlü doğal sabunlar düzenli kullanıldığında cildimizi derinlemesine temizliyor ve siyah noktalara karşı kalkan oluyor. Ayrıca içerdiği proteinler de akneye neden olan bakterileri öldürüyor.
Gözenekleri sıkılaştırıyor: Keçi sütü sabunları siyah noktaları temizlemekle birlikte gözenekleri de sıkılaştırıyor. Bu şekilde daha taze ve genç bir görüntü ortaya çıkıyor.
Cilt hastalıkları tedavisi: Şifa dağıtan keçi sütü sabunu cilt hastalıklarını iyileştirme de ilaç tedavisinin yanında destekleyici oluyor.
Bakterilere karşı korur: Keçi sütünün pH seviyesi cildimizle benzerlik gösteriyor ve bu özelliği sebebiyle cildimizi kimyasal maddeler ve bakterilere karşı koruyor.
Cilt kanserini önler: Keçi sütü özlü doğal sabunların içerdiği selenyum cilt kanserini önleyici niteliktedir.
Cildi onarır: Şifa kaynağı keçi sütü sabununun bir diğer faydası ise zarar görmüş cilt yapısını onarması. Cildi onarmada etkili rol oynayan keçi sütü sabunu A vitamini bakımından da zengindir.
Ölü deriden arındırır: Keçi sütü özlü doğal sabunlar alfa-hidroksi asit içerir ve bu sebeple cildi ölü derilerden arındırır.
Alerji riski düşük: Doğal şifa kaynağı olarak nitelendirdiğimiz bu sabunlar alkol, petrol gibi katkı maddeleri içermez ve bu nedenle de ciltte alerji ve tahriş oluşma riski oldukça azdır.
Egzama tedavisi: Keçi sütü sabunları egzama tedavisine yardımcı olur ve egzama nedeniyle oluşan kaşıntıyı azaltır.
Cildi nemlendirir: Keçi sütü sabunu düzenli olarak kullanıldığında doğal nemlendirici vazifesi görür ve cildi rahatlatır.

Son düzenleme:
ben bu sabunu bi bulamadım arkadaş :KK31:
doğallığına güvenip alabileceğimiz bi site var mı acaba
bide cildi beyazlattığını duymuştum doğru mu

bu sabun benim cildime iyi gelen tek şey sanırım böylee parlak parlak oluyorumm :KK9:

ben bu sabunu bi bulamadım arkadaş :KK31:
doğallığına güvenip alabileceğimiz bi site var mı acaba
bide cildi beyazlattığını duymuştum doğru mu

Ibrahim Saracoglu nun urunleri arasinda keci sutlu sabunu var sitesini incele bir bak istersen

ben de keçi sütü sabunu kullanıyorum.
daha sağlıklı bir görüntüye kavuştu.
özellikle kış şartlarında -20dereceden sonra cildimi kendine getirdi.
tavsiye ediyorum şiddetle.
hatta sivilcelerde azalma bile oldu.
bu arada cildim karma. bazı yerler çok yağlı. oralarda kuruma oldu yağlanmayı azalttı.
kuruyan yerlerde ise nemlendirici gibi işe yaradı

Geçen gün İzmir Selçuk'ta Şirinceye gezmeye gitmiştik, bende gördüm, hatta elime aldım eşime gösterdim, "herşeyin de sabununu yapıyorlar" dedim, geri bıraktım, bilseydim alırdım yaaa, neyse bi dahaki sefere kesin alırım.

X