Cilt Bakımı Ürünleri Keçi Sütü Sabunu *

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minikcadi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
558
4
32
keçi sütü sabununun faydaları

Keçi sütü, cilde yararlı doğal protein ve yağları içerir. Keçi Sütü Sabunu, çeşitli cilt hastalıklarını gidermek ve gençleştirici cilt bakımı isteyen insanlar tarafından tercih edilmektedir.
- Keçi Sütü Sabununun pH seviyesi insan cildine benzer, bu nedenle Keçi Sütü Sabunu bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur.
- Keçi Sütü Sabununun nemlendirici etkisi sıradan kalıp sabunlardan çok daha üstündür. Çünkü keçi sütü doğal nemlendiricidir.
- El yapımı Keçi Sütü Sabunu hassas ciltler için yararlıdır, çünkü alkol, petrol gibi koruyucu katkı maddeleri içermez. Bu, ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır.
- Akneye eğilimli ciltler için Keçi Sütü Sabunu yararlıdır, çünkü içerdiği süt proteinleri akneye neden olan bakterileri öldürür.
- Keçi sütü alfa hidroksi asit içerir, bu asitler deri döküntüsü vee cildi ölü derilerden arındırır.
- Egzama kızarıklık ile kendini gösteren kaşıntılı bir deri hastalığıdır. Keçi sütünün doğal nemlendirici etkisi cildi rahatlatarak kaşınmayı azaltır.

Kullanan var mı kızlar faydalarını gördünüz mü ? samsunda bayağı görüyorum popüler oldu aktarlarda bu sabun... Sabunlara aşırı bi ilgim vardır :) bunu da denemeyi düşünüyorum şahsen.

açıkcası aktarda bende gördüm ama pirinç sabunu dahada ilgimi çekdi onu sonra alıcam salyangoz ve argan sabunu aldım çok güzeller kullandıkça forumda yazarım ama bu 2 si bitince pirinç ve keçi sütü sabununu almayı düşünüyorum birde kefir sabunu değişik geldi oda çok faydalıymış

Arkadaşlar merhaba, normalde hep marketlerde satılan duş jellerini kullanıyordum. Bugün itibariyle keçi sütü sabununa başladım. Duşta suyla duruladıktan sonra cildim hiç kaygan değildi sanki kuruttu biraz. Sorunlu ciltlere, kuru ciltlere bile özellikle veriliyor çok iyi bir sabun diye duymuştum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu sabunları lifle mi kullanıyorsunuz direk cilde mi sürüp köpürtüyorsunuz? Teşekkürler şimdiden:)

Arkadaşlar merhaba, normalde hep marketlerde satılan duş jellerini kullanıyordum. Bugün itibariyle keçi sütü sabununa başladım. Duşta suyla duruladıktan sonra cildim hiç kaygan değildi sanki kuruttu biraz. Sorunlu ciltlere, kuru ciltlere bile özellikle veriliyor çok iyi bir sabun diye duymuştum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Bir de bu sabunları lifle mi kullanıyorsunuz direk cilde mi sürüp köpürtüyorsunuz? Teşekkürler şimdiden:)

evet bıraz kurutuyo canım vucut kremı suruyorum zaten her halukarda.lıfle kopurtup oyle kullanıyorum ben,arada bı yosun saabunu arada dus jelı artık elıme ne gelırse :))

X