- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.444
-
- Konu Sahibi hayatisiltisi
AZ KULLANILMIŞ SIZZIX BIG SHOT KESİM MAKİNESI ve 7 adet kalıp (çiçek, köpek, baykuş, at başı, kelebek, alfabe, happy birtday yazısı) kalıplardan 2 tanesi hiç kullanılmadı. diğerlerinin de kesimlerine baktım birkaç kez. o yüzden kesim aparatımda çizikler var ama sağlam daha. binlerce kesim yapılabilecek durumda. Makineyi bilmeyenler içn, keçe, kumaş, kağıt, ince mıknatıs vs tarzı şeyleri kalıp halinde kesebilirsiniz üstelikte tek hamlede. el gücü ile çalışır. sizzix big shot diye arama yaparsanız kalıp ve makine fiyatına ulaşabilirsiniz. ben 7 kalıbı ve makineyi 450 TL ye satıyorum. (kalıplara ayrı, makinneye ayrı hemen hemen o kadar para verdim) maksat yer kaplamasın ve birinin işini görsün.
Eki Görüntüle 1546830 Eki Görüntüle 1546831
kalıplar ve kalıplardan kesilenlerden örnekler aşağıda.Eki Görüntüle 1546853 Eki Görüntüle 1546854 Eki Görüntüle 1546855 Eki Görüntüle 1546856 [/
merhaba inşallah satılmamıştır ben almak istiyorum bunları
Yer olarak neresiAZ KULLANILMIŞ SIZZIX BIG SHOT KESİM MAKİNESI ve 7 adet kalıp (çiçek, köpek, baykuş, at başı, kelebek, alfabe, happy birtday yazısı) kalıplardan 2 tanesi hiç kullanılmadı. diğerlerinin de kesimlerine baktım birkaç kez. o yüzden kesim aparatımda çizikler var ama sağlam daha. binlerce kesim yapılabilecek durumda. Makineyi bilmeyenler içn, keçe, kumaş, kağıt, ince mıknatıs vs tarzı şeyleri kalıp halinde kesebilirsiniz üstelikte tek hamlede. el gücü ile çalışır. sizzix big shot diye arama yaparsanız kalıp ve makine fiyatına ulaşabilirsiniz. ben 7 kalıbı ve makineyi 450 TL ye satıyorum. (kalıplara ayrı, makinneye ayrı hemen hemen o kadar para verdim) maksat yer kaplamasın ve birinin işini görsün.
Eki Görüntüle 1546830 Eki Görüntüle 1546831
kalıplar ve kalıplardan kesilenlerden örnekler aşağıda.Eki Görüntüle 1546853 Eki Görüntüle 1546854 Eki Görüntüle 1546855 Eki Görüntüle 1546856