keçeden yapılma kapı süsleri gelin kadehleri runnerlar servis takımları ve daha bir sürü şey

[QUOTE="sapsikgzm, post: 39307855, member: 610281"fiyatı l[/QUOTE]
çocuk odası kapı süsü var ya böyle öcüklü böcüklü,fiyati nedir? bide alttaki uzantısının beyaz bölümüne isim yazılabilir mi?

[QUOTE="sapsikgzm, post: 39307855, member: 610281"fiyatı l
çocuk odası kapı süsü var ya böyle öcüklü böcüklü,fiyati nedir? bide alttaki uzantısının beyaz bölümüne isim yazılabilir mi?[/QUOTE]
merhaba mesajınızı yenı gordum kusura bakmayın ıstedıgınız her turden ısım yazılır.
sız begenın fıyatı konusuruz

[QUOTE="sapsikgzm, post: 39307855, member: 610281"fiyatı l
çocuk odası kapı süsü var ya böyle öcüklü böcüklü,fiyati nedir? bide alttaki uzantısının beyaz bölümüne isim yazılabilir mi?[/QUOTE]
sanırım sızın bahsettıgınız kapı susu uzerınde kus gunes felan olan ona ısım de yazılır, isterseniz ftografda koyabılırsınız

ilk siparişimiz ysfcgnnrl isimli üyemize ulaştırıldı. güzel günlerde kullanın

Eklentiler

• 11076808_823412541075144_125165912_n.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 93
Siparişi aldım.çoook teşekkür ederim.ellerinize sağlık.tam istediğimiz gibi.hatta istediğimizden de güzel.bayıldık.özellikle de oğlum :) bayguşşşş diye sesleniyo kuşlara.sipariş verecekler hiç tereddütünüz olmadan alışveriş yapabilirsiniz.

teşekkürler

Ben de bu ikisini çoooook beğendim, ellerinize sağlık :)
Bişey soracam, ilk baştaki düz ince sadece ama ikincinin arkası yuvarlak boru gibi
Bir de bunların ayrı ayrı fiyatlarını öğrenebilirmiyim ?

Ben de bu ikisini çoooook beğendim, ellerinize sağlık :)
Bişey soracam, ilk baştaki düz ince sadece ama ikincinin arkası yuvarlak boru gibi
Bir de bunların ayrı ayrı fiyatlarını öğrenebilirmiyim ?
Ben cevaplayayım hemen :) dü keçe givi olan güzel durmuyor kapıda.altında kasnaklı olan hem güzelnduruyor hem se diğeri givi seforme olmuyor.o yüzden kasnaklı yaptılar.

Hım, cevabınız için teşekkürler :)
merhaba ben gırememıstım arkadas cevaplamış saolsun
daha saglıklı oluyor kasnaklı olan kece daha çabuk yıpranır ve kullanışlı olmaz bu yüzden kasnak kullanıyoruz
fiyat öğrenmek isterseniz özelden ulaşmanızı rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…