- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 31
-
- Konu Sahibi shudaninciler
çocuk odası kapı süsü var ya böyle öcüklü böcüklü,fiyati nedir? bide alttaki uzantısının beyaz bölümüne isim yazılabilir mi?[/QUOTE][QUOTE="sapsikgzm, post: 39307855, member: 610281"fiyatı l
çocuk odası kapı süsü var ya böyle öcüklü böcüklü,fiyati nedir? bide alttaki uzantısının beyaz bölümüne isim yazılabilir mi?[/QUOTE][QUOTE="sapsikgzm, post: 39307855, member: 610281"fiyatı l
Siparişi aldım.çoook teşekkür ederim.ellerinize sağlık.tam istediğimiz gibi.hatta istediğimizden de güzel.bayıldık.özellikle de oğlum :) bayguşşşş diye sesleniyo kuşlara.sipariş verecekler hiç tereddütünüz olmadan alışveriş yapabilirsiniz.ilk siparişimiz ysfcgnnrl isimli üyemize ulaştırıldı. güzel günlerde kullanın
teşekkürlerSiparişi aldım.çoook teşekkür ederim.ellerinize sağlık.tam istediğimiz gibi.hatta istediğimizden de güzel.bayıldık.özellikle de oğlum :) bayguşşşş diye sesleniyo kuşlara.sipariş verecekler hiç tereddütünüz olmadan alışveriş yapabilirsiniz.
Ben de bu ikisini çoooook beğendim, ellerinize sağlık :)ilk siparişimiz ysfcgnnrl isimli üyemize ulaştırıldı. güzel günlerde kullanın
Ben cevaplayayım hemen :) dü keçe givi olan güzel durmuyor kapıda.altında kasnaklı olan hem güzelnduruyor hem se diğeri givi seforme olmuyor.o yüzden kasnaklı yaptılar.Ben de bu ikisini çoooook beğendim, ellerinize sağlık :)
Bişey soracam, ilk baştaki düz ince sadece ama ikincinin arkası yuvarlak boru gibi
Bir de bunların ayrı ayrı fiyatlarını öğrenebilirmiyim ?
Hım, cevabınız için teşekkürler :)Ben cevaplayayım hemen :) dü keçe givi olan güzel durmuyor kapıda.altında kasnaklı olan hem güzelnduruyor hem se diğeri givi seforme olmuyor.o yüzden kasnaklı yaptılar.
merhaba ben gırememıstım arkadas cevaplamış saolsunHım, cevabınız için teşekkürler :)