- Konu Sahibi keceisleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkur ederim.yaparız tabiki de fiyatımız 12tl+ kargo ücreti.eğer düşünürsen bilgilerini,mail adresini özelden msj atabilirsin.
merhba kargo ücreti yerine ve şehrine göre değişiklik gösteriyor.en az ortalama olarak 6 tl civarında oluyor.Bizim geçen hafta biten kargo kampanyamız vardı.Bende ona istinaden size şöyle yapayım,15tl yatırıp kargo size geldiğinde hiçbir ücret ödemeden tacınıza sahip olun.Beril nur yazan bandın aynısından istiyorsunuz değil mi?Taç mı yoksa bant mı?
hmm tşk ederim..evet beril nur yazılı modelden olabilir peki buna benzer modellerin varmı?birde kızımın adı sidelya yazılı olarak nasıl durur.
ismimiz uzun olunca hani güzel dururmu merak ettim.kızım şu an 3.5 aylık sanırım bant daha hafif olur uzun ömürlü olsun isterim bant fikrim nasıl?
biraz fazla sorulu oldum sanırım![]()
çift isimliler bile yaptırıyor güzel oluyor sizinki de gayet güzel olur bence..Bikaç model atayım fakat genelde kelebekli olan çok tutuluyor.Kızınızda maşşallah daha küçükmüş allah uzun hayırlı ömür versin.bebekler için bant daha iyi tabi ama daha sonra takarım derseniz taca da yaparız.siz bilirsiniz tabiki de.
o zaman siparişimi veriyorum :) sayfandaki ilk kelebekli modelden beril yazandan olsun cnm rengide aynı olsun,sidelya yazılı olucak...
bantmı taçmı karar veremedim bant kafasında pek kalmıyo hemen çıkıyo onun kararını veriyim hemen yazarım.
dişli keçelerin ne kadar cnm ?
birde kargo kapıda ödemelimi olucak.
blogun varsa merakla takipçin olabilirim:)
güzel dileklerin için çok tşk ederim,hayırlı satışlar diliyorum cnm.
amin cnm teşekkürler.tamam ozaman ben ürününüzü yapıp fotgrfını atarım onayladığınız da taç ya da banda yaparız.malesef kapıda ödemeli de değişklik yapıldığı için ptt havale yada internet bank.varsa havala gönderim yaptıyoruz.kesinleştiğinde ben size hesap bilgilerimi atayım.blogum var fakat burada yazamıyormusuz malesef. bu arada dişli keçeler 1,50 adet fiyatı.
peki o zmn anlaştık cnm :) tmm siz yapın sayfanıza ekleyin ben karar veririm taçmı bantmı diye...
bloğunu özelden alsam.
tişörtlerin fiyatı ne kadar.
iyi günler kusura bakmayyın bugün yoğunluktan giremedim.sizin siparişinizi yarın yapıcam inş.bu arada tişörtün fiyatını sormuşşunuz heralde 0-4 yaş arasını 20tl ye yapıyoruz.düşünürseniz ondan da yaparız.
önemli değil :) siparişimi büyük bi heyecanla bekliyorum....
evet tişörtlerdende yakından ilgileniyom değişik modelleriniz varmı?