kdz.ereğlide oturup tüp bebek ilaçları ihtiyacı olan

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
296
Zonguldak
arkadaşlar varsa bildiğiniz kdz.ereğlide tüp bebek ilaçları arayan varsa beni bulun.ben tüp bebekle hamileyim. ne şartlarda ilaçların alındığına iyi bilirim. ihtiyacı olana vermek istiyorum.

merhaba gülçiçek. ben ilaçlar değil de
tüp bebek tedavi sürecin hakkında bilgi almak istiyorum.bana yardımcı olur mujsun. kontrollerin ereğlide mi gerçekleşti ? hangi doktor ve nasıldı ?lütfen acil cevap ((

gülçiçek canım ben ereğliden anadolu hastanesinin karşısında oturuyorum.karşılaşmıştık birkaç sefer aşılamalarım bitti.
tüp bebğe geçiyorum.müsait olursan bana uğrayabilirmisin.tecrübelerine çok ihtiyacım var.

Demiray merhaba lütfen sen yardımcı olur musun . Senin önereceğin doktor var mı ? Tüp bebek için karar verdin mi nerede yaptıracağına ? yahu çok kararsızım ((

merhaba gülçicek diğer formada yazmıştım benim ilaça çok ihtiyacım var buzkalıbı koyup yollarsan eğer ödemeli olarak kargo ile yollarsan alabilirim yurtiçi kargonun vıp servisi var 1 günde teslim edilebilir sabahtan verirsen cevabını bekliyorum çok ama çok sağol
rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
şöylede olabilir otobüse verirsen buzdolabında getirmeleri halinde gider gardanda alabilirim...

Son düzenleme:
Gülçiçek çim ankarada nerede yaptırdın ve ereğlideki doktorun kim ?
karar veremiyorum bir türlü tavsiye edebilir misin ?

gülçiçek ben kayseride oturuyorum bir haftadan ankaraya tüp bebek için gideceğim çok acil iki kutu puregon veya gonalf ve orgulatrona ihtiyacım var kargoya verirsen birgünde geliyor kargo ücretini ben buradan öderim rica ediyorum çok ihtyacım var

bende olan ilaçları yazayım ben .
gonal_f .........: cnm ben 5 mg. kullanıyodum. bayağıda var tüpün içinde
lucrin ...........: gonal_f den daha az ama işinizi görür
merional .........:. 5 kutu var
tamokxifen 10 mg ...........: kutunun içinde 20 adet var
dekort 0,50 mg. .....................: 29 tane
11 tane şırınga insülin şırıngalarından. ben zor buldum ankadarada bu şiringaları.

Mintacım Bursa JİNEMED le görüşmeni öneririm.İlk görüşmede az çok anlarsın bir merkezin nasıl olduğunu..Doktor Murat Erdemir inanki bu konuda çok hassas ve ilgili.Bildiğim kadarıylada ilk görüşmeleri ücretsiz.Sitesini ziyaret et istersen..Sana fikir verebilir.

bende olan ilaçları yazayım ben .
gonal_f .........: cnm ben 5 mg. kullanıyodum. bayağıda var tüpün içinde
lucrin ...........: gonal_f den daha az ama işinizi görür
merional .........:. 5 kutu var
tamokxifen 10 mg ...........: kutunun içinde 20 adet var
dekort 0,50 mg. .....................: 29 tane
11 tane şırınga insülin şırıngalarından. ben zor buldum ankadarada bu şiringaları.

mrb gülçiçek bende ereglide oturuyorum bugün igneye baslıyorum burdaki dr um ufuk özşeker sence nasıl cevp yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…