KBB'ciye estetik olmak?

Size tavsiyem, maddi birikimlerinizi yapıp iyi bir doktora ameliyat olmanız, çünkü ömrünüzce yüzünüzde taşıyacaksınız ve içinize sinmeyen bir burun olursa revizyon ameliyatı olmak isterseniz tekrar masraf yapacaksınız ve tekrar ameliyat olma stresi yaşayacaksınız, ilk ameliyatta da burun içinden doku çıkardıkları için ikinci ameliyatta yeterli dokularda olmazssa kaburgadan kıkırdak alınıp burun içine ekleniyor, genellikle revizyon ameliyatlarında oluyor bu durum, o yüzden iyi düşünün iyi doktor seçin ve maddi birikim yapın derim varsın 1-2 seneye kalsın ameliyat işi ben de 10 yıl bekledim şuan 34 yaşımdayım, tabi karar sizin yine de .. Bu arada İzmirde ameliyat olma şansınız varsa Ege Ünv. Hastanesinde Prof. Dr. Plastik Cerrah Yiğit Özer TİFTİKÇİOĞLU diye iyi bir estetik cerrah var kendisini öneririm, ameliyat ücreti 4.600 tl civarı tüm masraflar bu fiyat içine dahil, aklınızda olsun

Yalan ben 15000 den fazla verdim lütfen üyeleri bu tür konusmalarla yanıltmayın !!

Yalan ben 15000 den fazla verdim lütfen üyeleri bu tür konusmalarla yanıltmayın !!
Neden yalan söyleyeyim hanımfendi burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor? Ben doktor beyle birebir görüştüm bu fiyatı aldım, kendisinin facebook da grubu var zaten ameliyat olan hastaları da ödenen miktarı 4.600 tl diye yazıyor. Siz milattan önce ameliyat olduysanız dediğiniz rakamı ödemiş olabilirsiniz, son fiyat 4.600 tl

Hayır diyomki ben dünyanin parasini verdim saglam cıksın diye hem nefesimden oldum hemde ince burnumdan

Hayır diyomki ben dünyanin parasini verdim saglam cıksın diye hem nefesimden oldum hemde ince burnumdan
Geçmiş olsun bir şey diyemiyorum yaşadıklarınız için, biraz da şans işi bu iş, nihayetinde kul yapımı..

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ediyorum. Dogru soyluyorsuniz aceleye getirmemek lazımm. Sanirim bu konuda biraz daha dusuneceğim arastrma yapacağım :)

Yardimci oldugunuz icin tesekkur ediyorum. Dogru soyluyorsuniz aceleye getirmemek lazımm. Sanirim bu konuda biraz daha dusuneceğim arastrma yapacağım :)
Kesinlikle araştırın ve sabırlı olun.. Ben 6 ay doktor araştırdım, burada sayfa sayfa hasta yorumu okudum, sonra doktorların hastaları ile sosyal ağlar üzerinden iletişime geçip memnuniyet bilgisi aldım o yüzden iyi araştırın, birazda şansa kaldı mı güzel bir şey çıkar zaten ortaya ve eski burnunuzdan daha iyi olacağını unutmayın Umarım hayırlısı olur hakkınızda ..

Guzel dileklerin icin tesekkur ederimmm:))) eger uygun bir doktor bulup yaptirirsam mutlaka burda paylasicam sizinle :)

Canım ben de birkaç gün sonra ameliyat olacağım. Benim doktorum senin ameliyatın bile geç sayılır, bu tarihten sonra burun ameliyatı yapmamayı tercih ediyoruz. Yazın ameliyat çok sağlıklı bir şey değil dedi.. haziran ortasından sonrası için Eylül uygun olur dedi. Ve birçok kişiden de aynı şeyleri duyuyorum. Güneşe çıkmak zararlı olduğu için yazın ameliyat hiç önerilmiyor. Bir tanıdık da temmuzda ameliyat olmuştu bir iki yıl önce, oldukça sıkıntılı geçmişti süreci...

Hmmm. Bende yukariya gorsel ekledim sizce nasıl olmuş yani bir erkek burnu icin uygun gibi geldi bana. Banada öyle yaparsa olmaz degil mi?
Erkek ve kadın burnu arasında fark vardır. Erkeklere kadınlar kadar kibar fındık burun yapmıyorlar feminen bir görüntü oluşmaması için.. yani merak etme yapmış olduğu erkek burunlarından daha kibar bir burun yapacaktır. ÖZellikle erkeklere kavis verilmiyor hiç diye biliyorum.. bu arada bence ameliyat olmadan önce yaptığı örnekleri kesinlikle görmeni tavsiye ederim. Belki de beğenmeyip son saniyede vazgeçeceksin. Riske atma.

Kesinlikle katılıyorum size, ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar, doktorların hastaları ile mutlaka iletişme geçmeli, örnek burunları görmeli, bu işin püf noktası sabır ve araştırmak kesinlikle.. Dediğiniz gibi güzel bir yönden bakmışsınız duruma; erkek burunları bayanlara nazaran zarif yapılmıyor, görüntü bakımından kıyaslama yapılacaksa ameliyat olmuş bayan arkadaşların burunları baz alınmalı.

Merhaba, ben KBB doktoruna ameliyat oldum kesinlikle tavsiye ediyorum eğer nefes alma probleminiz varsa doğru tercih. Ama devlet hastanesine nekadar güvenilir onu bilemem. Benim ameliyatım açık teknik ve piezo cerrahisi ile yapıldı ne ağrı ne morluk 10 gün sonra ameliyat olduğumu beni tanımayan insanlar anlamadılar bile çook güzel bir süreç geçirdim.sırası gelmişken canım doktoruma Doç.Dr.Seçkin Ulusoya teşekkür ediyorum.

Sanırım buna ben gönül rahatlığıyla cevap verebilirim bizzat bu durumu yaşayan biri olarak. Ben 7 ay arayla burun estetiği oldum. İlk ameliaytim kapalı teknikle özel hastanede plastik cerrah tarafından oldum. Zor bir burnum vardi evet ama plastik cerrah bana hangi yöntemin gideceğini bilebilmeliydi. Velhasıl alçı çıktı bant takıldı on gün sonra burnumun olmadığını burun ucum un düşeceğini anladım daha birinci ayımdayken revizyon olmaya karar verdim. Cunki burun ucum git Gide daha çok düştü nerdeyse ağzıma dusecekti. Sonra ikinci ameliayatimi yapan doktorum ile görüştüm açık teknikle devlet Hastanesi'nde KBB uzmanına oldum çok şükür şuan için iyiyim. Üçüncü aydayim. Ufak tefek pruzler oluyor onunda zamanla geçeceğine inanıyorum. İşi ehline bırakmak gerekmiş istisnalar kaideyi bozmaz evet ama her türlü estetik uygulayan bir doktor değilde sadece buruna odaklı bir doktor oololmaliymis ben bunu anlarim

Eski doktorumla görüşmeden ikinci doktoruma ualstim ki ona bir daha guvenemeezdim

Banada estetikçiler her yüze aynı burnu yapıyor gibi geliyor yada benim bakış açım bilemiyorum kbb nin yaptığını daha dogala yakın buluyorum

Banada estetikçiler her yüze aynı burnu yapıyor gibi geliyor yada benim bakış açım bilemiyorum kbb nin yaptığını daha dogala yakın buluyorum
Ben de böyle düşünüyorum. Kbb ciler aşırı kavisi falan da önermiyor, sağlıksız buluyor fakat plastik cerrahlar tamamen görsele odaklı çalışıyorlar ilerd oluşabilecek sıkıntılarla pek ilgilenmiyorlar

Özelde olduysan vermişsindir, benim fiyatı söylediğim tarihe bak bi istersen ve Ege Ünv’ de yaptığı ameliyat için geçerli bir fiyatdı o zamanlar. üstünden kaç yıl geçmiş. İYİ OKU!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…