• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KBB'cilerin acı günü... Prof. Dr. Hasan Nedim Arda hayatını kaybetti

H E

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.858
62.723
798
31
Kulak Burun Boğaz uzmanı Prof. Dr. Nedim Arda geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

nedim_arda.jpg

Kulak Burun Boğaz alanında 5000'e yakın ameliyat gerçekleştiren Prof. Dr. Nedim Arda geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış 23 makalesi bulunan başarılı KBB uzmanının, yarın saat 11:00'de Kocatepe Cami'sinde kılınacak namaz sonrası Cumartesi günü memleketi Kırklareli'ne defnedileceği bildirildi.

nedim_arda__2.jpg

Oyuncu Ceyda Düvenci Nedim Arda'nın cenazesine giderken sosyal medya hesabından paylaştığı yazının altına şu notları düştü:

"Ankara’ya doğru yoldayız... çok sevdiğimiz bir dostumuzu aniden ve çok erken kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz... düşünüp duruyorum yolda camdan bakarken... hayatı, mutluluğu, aşkı, derdi, koşturmaları, yetmeye çalışmalarımızı, ihmal ettiklerimiz... o yüzden yazdım size bu satırları... ölüm acı... zamansız ve erken olunca daha da acı..."

ceyda_duvenci.png

https://www.medimagazin.com.tr/ozel...nedim-arda-hayatini-kaybetti-9-681-77735.html

Şermin Yaşarı o kadar çok severim ki acısıyla kahroldum .
Canım nasılda mutluydular.
Şuan bu acılı halıyle yazdıkları benı kahredıyor.
Nasıl güçlüsün. Nasıll..
Allahım senı evlatlarına bağışlasın , sabırlar versin . :110:

Back