Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar;Eğer kişinin burnunda hem görüntü hem de işlev bozukluğu var ise kesinlikle ve kesinlikle Sayın Muhammed Beyle görüşmeli.
Yaptığım 1 aylık bir araştırma sonucunda (ki bu arada Hemen hemen bütün hastanelerle ve tavsiye üzerine ya da tavsiye almadan görüştüğüm çok estetik cerrahlara oranla sizi temin ederim ki beni tek ikna edebilen kişi Muhammet Bey oldu) 17 Mayıs 2011 tarihinde kendisine ameliyat oldum. Çok korkarak yaklaştığım bu ameliyat için beni tek ikna edebilen ve beklediğim en iyi sonucu alabileceğime dair bu güveni bana veribilen doktor Muhammed Beydir.
Daha önce burun ameliyatı olan arkadaşlarımın anlatımlarıyla yola çıkan ben, Doktorum Muhammed Beyin yönlendirmeleriyle sorunsuz bir şekilde şuan hayatıma devam ediyorum. Ameliyattan hemen sonraki 2. günden itibaren yüzümdeki şişlik ve morluklardan eser kalmadı. 2 hafta sonra işime döndüğümde insanlar ameliyat olduğumu bile bilmiyorlardı. Ve doktorum o kadar güzel bir iş çıkartmış ki insanlar burnumdaki değişikliği değil saçımın rengindeki farklılığı gördü
Şuan düzgün kemiğe sahip ve çok doğal gözüken muhteşem bir burnum var. Bütün samimiyetimle söylüyorum: "Doktorum Muhammed Dilber" sayesinde kendime olan güvenim Ağrı Dağının tepesine ulaşmış durumunda
Burun ameliyatından korkan ve görüştüğü doktorlara güvenemeyen arkadaşlar size tavsiyem şiddetle "Opt.Dr. Muhammed Dilber"dir.
Bu yazdıklarıma hala inanmayan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerse facebookumdan ya da mail adresimden bana ulaşabilir. Aşama aşama ameliyat öncesinden iyileşme sürecime kadar bütün fotoğraflarımı gösterebilirim.
Herkese doğru tercihlerde bulunmasını tavsiye ederek, mutlu günler dilerim.
Derya ÇAKIR (cakir.derya@gmail.com)
bugun kendisiyle telde konustum, cok kafam karisti! guven verdi bana acikcasi. Hasan Findikmi Muhammet Dilbermi? Aralarinda kaldim Ameliyat olanlarl lutfen yazsin paylassin
Herkese merhaba
bu doktorla ilgili konu basligi yok sanirim
KBB uzmani Muhammed Dilbere burun estetigi olan ya da bilgisi olan varsa goruslerinizi ogrenmek isterim
tesekkurler
merhaba ben muhammet beye ameliyat oldum ve ameliyat olan bir çok kişiylede tanışdım kendisine güvenebilirsin gerçekden çok iyi bir cerrahtır. gerçi mesajın çok eski belki ameliyat bile olmuş olabilirsin.
referans olabilcek başka biri yokmu
mrblar adım ozlem bende amelıyat oldum daha 8 gun oldun yarında alcım alıncak suan hersey gayet ıyı
mrblar adım ozlem bende amelıyat oldum daha 8 gun oldun yarında alcım alıncak suan hersey gayet ıyı
Özlem merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Umarın istediğin buruna kavuşursun canım. Sana bir sorum olacak ameliyatını hangi hastanede ve ne kadara yaptırdın, bilgi verirsen çok sevinirim. Çünkü bende bu doktoru düşünmeye başladım ameliyat için.
Umay merhaba,
Senden de amleiyat olacağın hastaneyi ve ücreti öğrenebilirsem çok yardımcı olmuş olacaksın.
teşekkürler...