ay masallah ne kadar güzelsiniz burun cidden efsane olmus cok begendiim güle güle nefes alınMemnuniyet ne demek AŞk yaşıyorum burnumlabu arada 6. Aya girdim şöylede bir foti ekliyim
Cok guzel olmus masallahMemnuniyet ne demek AŞk yaşıyorum burnumlabu arada 6. Aya girdim şöylede bir foti ekliyim
Kime yaptırdınız acaba müthiş olmuş maşallahMemnuniyet ne demek AŞk yaşıyorum burnumlabu arada 6. Aya girdim şöylede bir foti ekliyim
Harika gözüküyorMemnuniyet ne demek AŞk yaşıyorum burnumlabu arada 6. Aya girdim şöylede bir foti ekliyim
Mustafa DemirKime yaptırdınız acaba müthiş olmuş maşallah
Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz geçerBende haziranda oluyorum Mustafa Beye hayırlısıyla
Yaaa teşekkür ederimm. Burun cok önemli gerçekten. 10 yaş gençleştim eski burnuma kıyasla.ay masallah ne kadar güzelsiniz burun cidden efsane olmus cok begendiim güle güle nefes alın
Mrb mustafa bey sadece özelde mi yapıyorŞimdiden geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz geçer
Çok teşekkürlerŞimdiden geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz geçer
Özel cnmMrb mustafa bey sadece özelde mi yapıyor
Peki tavsiye edermisiniz pek bilgim yokÖzel cnm
Haziranda olcam canım sonuçları paylaşırım ama benim aklımda soru işareti yok heyecanla bekliyorumPeki tavsiye edermisiniz pek bilgim yok
Peki ne kadar fiyat verdiHaziranda olcam canım sonuçları paylaşırım ama benim aklımda soru işareti yok heyecanla bekliyorum
12cnmPeki ne kadar fiyat verdi
Olmadım Maalesf hem maddi açıdan hemde güven vermedi gibi hastalarının burunları pek hoşuma gitmedi bulamadım sağlam uygun fiyatlı birinimerhaba, ameliyat oldunuz mu, olduysanız memnun musunuz ?
özelden burnunuzu atmanız mümkün müdür?mustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor.
Merhaba rica etsem güncel yorum yamustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor.
Merhaba, paylaşırmısınızMerhaba, 12 Nisanda oldum ben.Tamponlarim alinacak bugün.detay paylasirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?