Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KBB Op.Dr Mustafa Demir'e burun estetiği ameliyatı olan var mı?
- Konu Sahibi Arsudeba
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2019
- 2
- 0
- 1
Merhabalar, görüştünüz mu Mustafa Bey'e cevap verirseniz çok sevinirimben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa
Merhaba siz ameliyat oldunuzmu? Brnben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa
Merhaba ameliyat oldunuzmu??? Benim 22 Eylülde ameliyatim. Memnun kaldinizmi ameliyat olduysaniz? Cevaplarsaniz sevinirimben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa
Ben oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamışMerhaba siz ameliyat oldunuzmu? Brn
Merhaba ameliyat oldunuzmu??? Benim 22 Eylülde ameliyatim. Memnun kaldinizmi ameliyat olduysaniz? Cevaplarsaniz sevinirim
cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir drMustafa hoca çok mütevazı biri. Ne zaman soru sorsam Instagramdan nazikçe cevap verir. bu bile bir arti
Ben oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamış
resmen bunu ben yazmisim gibi, bende ameliyattan once hafif kalkik olsun dedim ama kendi bildigini yapip duz birakti
cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir dr
Ben bir başlıkta yazdım. Güvenebilirsiniz gayet iyi işinde ve çok ilgili .ben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa
Bu klüpte senin fake hesap olduğun tescillendi . Utanmıyor musun insanların emeğiyle oynamaya . Bu hesaba inanmayın arkadaşlar bir sürü arkadaşla özelden mesajlaştık. Bu hesap kasıtlı açılmış . Bu doktorlara Allah sabır versin bir de senin gibi psikopatlarla uğraşıyorlar bir bitmedinizBen oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamış
cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir dr
Merhabalar. Ameliyat oldunuz mu? Memnun musunuz?Merhaba siz ameliyat oldunuzmu? Brn
Merhaba ameliyat oldunuzmu??? Benim 22 Eylülde ameliyatim. Memnun kaldinizmi ameliyat olduysaniz? Cevaplarsaniz sevinirim
mustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor.
Merhaba, 12 Nisanda oldum ben.Tamponlarim alinacak bugün.detay paylasirim.KBB Op. Dr. Mustafa Demir'e burun estetiği ameliyatı yaptiran ya da hastalarını gören var mı?
- 5 Aralık 2020
- 373
- 139
- 53
Hala memnunmusunuz bi problem yok degilmimustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor.
Memnuniyet ne demek AŞk yaşıyorum burnumla bu arada 6. Aya girdim şöylede bir foti ekliyimHala memnunmusunuz bi problem yok degilmi