• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KBB Op.Dr Mustafa Demir'e burun estetiği ameliyatı olan var mı?

Arsudeba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
1
0
1
39
KBB Op. Dr. Mustafa Demir'e burun estetiği ameliyatı yaptiran ya da hastalarını gören var mı?

ben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa

ben de aynı konuyla ilgili başlık açtım. Randevumu aldım , yaptığı işler çok iyi ama sonraki süreçte neler yaşandı keşke ameliyat olan biri cevaplasa
Merhabalar, görüştünüz mu Mustafa Bey'e cevap verirseniz çok sevinirim 😇

Merhaba siz ameliyat oldunuzmu? Brn
Merhaba ameliyat oldunuzmu??? Benim 22 Eylülde ameliyatim. Memnun kaldinizmi ameliyat olduysaniz? Cevaplarsaniz sevinirim

ben oldum bugun tam bir ay oldu. Henuz oneremem daha kisa oldugu icin, onersem objektif oneremis olurum

Merhaba siz ameliyat oldunuzmu? Brn

Merhaba ameliyat oldunuzmu??? Benim 22 Eylülde ameliyatim. Memnun kaldinizmi ameliyat olduysaniz? Cevaplarsaniz sevinirim
Ben oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamış
Mustafa hoca çok mütevazı biri. Ne zaman soru sorsam Instagramdan nazikçe cevap verir. bu bile bir arti
cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir dr

Ben oldum tavsiye etmem öncelikle çok ilgisiz bir dr kendisi kendi bildiğini yapıyor kalkık bir burun istemiştim ama dümdüz bir burun yapmış düşme payını bile hesaplamamış

resmen bunu ben yazmisim gibi, bende ameliyattan once hafif kalkik olsun dedim ama kendi bildigini yapip duz birakti
cevap veren kendisi değil asistanı kendisi hiç ilgili bir dr değil hastaya doymuş kibirli bir dr

Bu klüpte senin fake hesap olduğun tescillendi . Utanmıyor musun insanların emeğiyle oynamaya . Bu hesaba inanmayın arkadaşlar bir sürü arkadaşla özelden mesajlaştık. Bu hesap kasıtlı açılmış . Bu doktorlara Allah sabır versin bir de senin gibi psikopatlarla uğraşıyorlar 😡 bir bitmediniz

mustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor. :KK49:

2021 de yaptiranlar fiyat araligini yazabilir mi? Cok pahalli bir doktorsa en azindan vakit kaybetmeyiz

mustafa hoca da bende ameliyat oldum. ameliyat sürecim cok iyi geçti. şu an 2 hafta oldu. şeklini beğendim ama hala cok şişim ve ödemim var. hem içinde hem burun ucunda. kalın derili cildim vardı. şu an hafif saman nezlesi olmus gibiyim burnum hep akıyor. normalmiş bu süreç. aslında kardeşimde baska bir doktora benden önce ameliyat olmustu onda da aynı seyleri yasamıstık. burnumun seklinişu an şiş olmasına rağmen bile beğeniyorum. fakat doğru yorum için 6 ay-1 yıl beklemek lazım. Doktor seçiminizde lütfen doktorun yaptığı çalışmalara dikkatlice bakın. Ameliyat öncesi ve sonrası fotografları değil ameliyattan bir yıl ya da 6 ay sonrası hastaların görüntüleri nasıl ona bakın derim. Çünkü ameliyat sonrası burun bile aynı kalmıyor. :KK49:
Hala memnunmusunuz bi problem yok degilmi🥰

Eklentiler

• 85B5346E-0B5B-4E23-83A4-3D4F95F5165A.jpeg
    85B5346E-0B5B-4E23-83A4-3D4F95F5165A.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 338
Back
X