KBB Doktur

swaggy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
2
0
Arkadaslarr KBB doktoru estetik yapiyor mu? Nefes alma problemim ve sekil bozuklugu var burnumda acaba ucretli mi oluyor yaptirsam??

bazen burundaki yamukluk sekil bozuklugu disinda, saglik acisindan da sorunlara yol aciyor, nefes alma guclugu, gibi, bu gibi durumlarda yapilan mudahalelerde burun sekli ile oynandiginda extra bir ucret alinmiyor, bu tabii ki devletin uyguladigi birsey. Eger estetik mudahale gerekmiyorsa farki odeyince estetik de yapiyorlar diye biliyorum. ama iyi arastir doktorunu, doktor secimi cok onemli. burun yuzun tam ortasinda en cok dikkat ceken yer, herkese emanet edilmez diye dusunuyorum. Simdiden gecmis olsun

arkadaşlar kbb ekol doktoru sezgin beye ameliyat olmaya karar verdim hem nefes problemi hem kemik eğriliği ama çok da bilgim yok tanıyan bilen var mı?

Kizlar acil cevap bana kafayi yemek uzereyim.hecen hafta burun operasyonu gevirdim.bugun tanponlarim ve alcim cikarildi amaa sonrasii tam sokkk burnumun sag kanadi uzerindeki deride bi degisiklik var dr deei reaksiyon gostermis krem.kullan bi kac kagtaya kapanir kendine gelir dedi ama icim.hic rahat defol resmen acik yara gibi sanki derim erimis sizde gecer mi boyle bir durumla karsilasan oldumi icininiude. Simdiden sagolunnn canlar

Geçmiş olsun umarım iyileşmiştir. Ama Bactiglass gibi paraben emdirilmiş tüller satılıyor eczanelerde. Doku kayıplarında, iltahaplarda deriyi onarıp yeniden yapıyor. Derin bir yanık sonrası kaybolan eti yeniden nasıl inşa ettiğine bizzat tanık olmuştum.

Benim de develüasyon+estetik (Septorinoplasti) olmam gerek.Bu kadar göz önünde, minicik hatanın bile belli olacağı bir bölgede estetik daha önemli. Sonradan kısa kurslarla estetik eğitim alıp bu tarz ameliyatları yapan KBB'cileri tercih etmeli mi bilemiyorum. Aslında Develüasyon ve sinüssel sorunlara da hakim olabildikleri için de KBB'ciler tercih edilebilir diye düşünüyorum. Ama estetik bakış açısı da eğitimle gelişen birşey. Kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…