KBB doktoruna ihtiyacım var acil.

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhba arkadaşlar oğlum genizeti amaliyatı olcak aynı zamanda kulaklarında sıvı toplanması var onunda amaliyatını olcak
ent hastanesi orhan altınbaş a götürdük .gerek görürlerse bademcik leri de traşlanıcakmış .amaliyat fiyatları çok yüksek geldi bana
açıkçası bi anne olarak güvenemedim çünkü bi anneden yorum almadım.korkuyorum gerekirse pahalı yerede yaptırırım oğlumu yeterki kolay atlatalım.
sünnetinde oğlumun çok kanaması olmuştu bukez işinin ehli birini bulmak istiyorum.

lütfen yardımcı olun anne tavsiyelerine ihtiyacım var .
amaliyattan sonra kan kusması falan olurmuş bu doğrumu ben dayanamam bayılırım ya...
önceden kendimi hazırlamam lazım nolur yardımcı olun kk

arkadaşlar hiçmi bildiğiniz bi doktor yok .
kendi amaliyatım olsa neyse de oğluma kıyamıyorum.nasıl emanet etcem oğlumu
istanbul şehr hastanesine götrdk bugün kulağında iltihap varmış fazlaca önce onu kurutmalıyız dedi mustafa korkmaz
bir iki gün önce daha ent ye götrmüştüm o doktor sölememişti.
kime inanacağımı şaşırdım artık

Son düzenleme:
arkadaşlar aslında konuma cevap verilmedi malesef
son götürdüğümüz doktor oğlumda akdeniz anemisi var die bunu amaliyattan önce kesinlikle belirtin dedi.
ayrıca burun etide traşlanıcak dedi.
her doktor ayrıbişeyler sölüyo napcağımızı şaşırdık
lütfen VARSA güvendiğiniz bi doktor istanbul avrupa yakasında yazın nolur
her doktor farklı şeyler dio bende anlamıyorum 3doktorda ayrı ayrı konuştu
genizeti alıncak kesin.
ama bunun yanı sıra
1. doktor= buruneti traşlanıcak
2.doktor= kulağa çizik atılıp sıvı alınıcak
3.doktor= bademcik traşlanıcak dedi

Bağcılar medipol de yrd. Doç. rasim yılmazer iyi bir kbb doktoru tavsiye ederim.

çok saol .bağcılar olmadı
tesadüfen ethica bakırköy de tamer köse tavsiye edildi gittik .çokta memnun kaldık muayenesinden amaliyata tarih bile aldık haftaya olcak inş.
tek dileğim kolay atlatmak tı bu dönemi ama oğlum uyku apnesi olmuş artık tek dileğim iyileşmesi daha fazla beklemesin yavrum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…