• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kbb doktoruna burun estetigi olan varmi?

candy4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.830
1.663
133
Arkadaslar devlet hastanesinde kbb doktoru Nisanda ameliyat gunu verdi
Plastik cerrahiye gitmedim cunku sorunum .burnumun kirik olmasi.
kirildigi icin kemigi egrilmis ve nefes alamiyorum
Bu yuzden kbb doktoru ameliyatimi yapicak.
Yapmiskken seklini kemerinide duzelticek
Simdiden kafamda birsuru soru var. Nasil olacak kbb doktoru plastik cerrahi kadar isin estetik kisminada onem veriyormu tedirginim
Kbbde estetik yaptiranlar varsa yorumlarini almak isterim

Yokmuu kbb ye estetik yaptiran kimsee??

Bende kbb oldum lakin kime oldugunuz onemli kbb cılar cok ıyı burun yapar dıyemeyız bu dr la alakalı ve sistemiyle ben piezzo ultrasonıc cihazla oldum iyi iş cıkardılar morarmadım maşallah

Bende kbb oldum lakin kime oldugunuz onemli kbb cılar cok ıyı burun yapar dıyemeyız bu dr la alakalı ve sistemiyle ben piezzo ultrasonıc cihazla oldum iyi iş cıkardılar morarmadım maşallah
Bende piezodan oldum morardim ben yinede suan zaten burnum kötu olduda diyemiyorum iyi olduda zaman gösterecek :(

Ben cok detayli konusamadim. Devlet hastanesinde olacak ameliyatim cihazlari doktorun teknigiyle ilgili bir bilgimde yok martin 15 inde detayli konusmaya cagirdi

Ameliyat sonrasi nasil iyilesme sureci ne kadar suruyor.
Birde 16 aylik bebegim var etrafim kalabalik ama nasil yapcm bilmiyorum banada cok duskun.
Anestezi korkusu bi yandan odum patliyor

Birde 16 aylik bebegim var etrafim kalabalik ama nasil yapcm bilmiyorum banada cok duskun.
Allah bagıslasım bendede ıkı tane var o bana cok duskunlerden gogsumde sureklı yatıyor oglum 4 yasında dıkkat edıuorum napım guzel olayım dıye ya korkma ınan cok kolay gecıyor b3nce bız anneler daha gucluyuz inan dogum yapmıs ınsanız aneztezi yapıyo hemen uyanıyosun bı bakıyosun bıtmiişş o kdr

Suan 9.gunum kızımın okulunq gıdıp gelıyorum eve geldıgımden b3rı iş yapıyorm canım bıze yatmak yok yemek içme işleri bende ve direnclıyım bıraz bende bırakmadım jendımı tampon sevmedım cıkınca rahat uyudum silikonda olsa sevmıyorun yabancı cisim ben

Ben cok detayli konusamadim. Devlet hastanesinde olacak ameliyatim cihazlari doktorun teknigiyle ilgili bir bilgimde yok martin 15 inde detayli konusmaya cagirdi
Cihazada cok takılma yıne de dr una guvenırsen gerısı gelır her teknık herkeste ıyı olcak degil bak 9 .gun oldum kontrol ler var gıdıp geliyorum ıyı olcak ınsallah

Allah bagıslasım bendede ıkı tane var o bana cok duskunlerden gogsumde sureklı yatıyor oglum 4 yasında dıkkat edıuorum napım guzel olayım dıye ya korkma ınan cok kolay gecıyor b3nce bız anneler daha gucluyuz inan dogum yapmıs ınsanız aneztezi yapıyo hemen uyanıyosun bı bakıyosun bıtmiişş o kdr

Suan 9.gunum kızımın okulunq gıdıp gelıyorum eve geldıgımden b3rı iş yapıyorm canım bıze yatmak yok yemek içme işleri bende ve direnclıyım bıraz bende bırakmadım jendımı tampon sevmedım cıkınca rahat uyudum silikonda olsa sevmıyorun yabancı cisim ben

Cihazada cok takılma yıne de dr una guvenırsen gerısı gelır her teknık herkeste ıyı olcak degil bak 9 .gun oldum kontrol ler var gıdıp geliyorum ıyı olcak ınsallah

Saol canim seninkileride Allah bagislasin. En cok cocugu sorun yapmisdim. Sen iki taneyle rahatsan bende yaparim galiba.
Egilip kalkmak sakincali diye biliyorum her isini rahatca yapabiliyormusun
Ameliyattan sonra eve gittiginde agrin sizin oldumu
Suan burnun ne durumda sislikler morluklar varmi seninkide daha cok yeni
Ya kusura bakma cok soru soruyorum etrafmda olan kimse yok:110:

Saol canim seninkileride Allah bagislasin. En cok cocugu sorun yapmisdim. Sen iki taneyle rahatsan bende yaparim galiba.
Egilip kalkmak sakincali diye biliyorum her isini rahatca yapabiliyormusun
Ameliyattan sonra eve gittiginde agrin sizin oldumu
Suan burnun ne durumda sislikler morluklar varmi seninkide daha cok yeni
Ya kusura bakma cok soru soruyorum etrafmda olan kimse yok:110:
Egılıyorum kalkıyorum yatıyorum kosuyorum yer sılıyorum toz alıyorum burnum sümük dolu sinüz de yapıldı onlar akıyo sümkürüyorum vallahi agrım olmadı korkma artık teknıkler yenı ben ıkı cocuk bakıyorum bı de tum gun kosturuyorum agır olsam yapabılırmıyım bı tanede ılgılenenım yok cnm

Eve geldıgımde silikon tampon benı rahatsız ettıgınden sövdüm kendıme yemek yıyemedım gergındım sevmıuorm burnumn ıcınde yabancı bısey agrı olmadı ama onun baskısı nefes aldırmadı bana tampon olmasa ıyıydı o da 3 gun kaldı burnumda cocuk gıbı gun saydım yatcaz kakcaz dıye :)) kımseye sorma kafan rahat gıt ben oyle yaptım sorarsan kafan karısır kendıne guven kararlı ol ve gıt o ameliyata ama emin ol yavrunuı öp kokla sımdıdden sonra dıkkat edıxeksın ben 9.gun bıtıcek ınsalkah bı aksılık olmaz ıyıyım canım ya

Eve geldıgımde silikon tampon benı rahatsız ettıgınden sövdüm kendıme yemek yıyemedım gergındım sevmıuorm burnumn ıcınde yabancı bısey agrı olmadı ama onun baskısı nefes aldırmadı bana tampon olmasa ıyıydı o da 3 gun kaldı burnumda cocuk gıbı gun saydım yatcaz kakcaz dıye :)) kımseye sorma kafan rahat gıt ben oyle yaptım sorarsan kafan karısır kendıne guven kararlı ol ve gıt o ameliyata ama emin ol yavrunuı öp kokla sımdıdden sonra dıkkat edıxeksın ben 9.gun bıtıcek ınsalkah bı aksılık olmaz ıyıyım canım ya
Haklisin canim insallah benimkide seninki kadar rahat olur saol biraz ferahladim sayende
Bide aramizda yatiyor bide deli yatiyo 90 derece açı degistiriyo bu sabah uyku sirasinda ayagini bi vurdu burnuma beynim oynadi.
Kendi kendime dusundum ameliyat olunca napcam diye:olamaz:

Back