- 21 Ekim 2024
- 13
- 1
- 22
-
- Konu Sahibi beyza123sla
Neticede gozenekler var gecebilir spermlerkızlar yargılamayın lütfen ilk defa basıma geldi ve ani gelişti sevgilimle yakınlastık benim üstümde elbise vardı o iç çamasırıyla kaldı üstümdeydi yani penisi vajinamda hissediyordum sonra birden kalktı iç çamasırı ıslaktı durmam gerek dedi ama ıslaktı yani ikimizde de iç çamaşırı vardı bunda hamilelik olusmaz değil mi sperm o kadar hayatta kalır mı
ikimizde de camasır vardı gercekten mi yaNeticede gozenekler var gecebilir spermler
Hiç zannetmiyorum içe bosalma gerek.ikimizde de camasır vardı gercekten mi ya
Olmaz.kızlar yargılamayın lütfen ilk defa basıma geldi ve ani gelişti sevgilimle yakınlastık benim üstümde elbise vardı o iç çamasırıyla kaldı üstümdeydi yani penisi vajinamda hissediyordum sonra birden kalktı iç çamasırı ıslaktı durmam gerek dedi ama ıslaktı yani ikimizde de iç çamaşırı vardı bunda hamilelik olusmaz değil mi sperm o kadar hayatta kalır mı
Kız saçmalama haahahahahahkızlar yargılamayın lütfen ilk defa basıma geldi ve ani gelişti sevgilimle yakınlastık benim üstümde elbise vardı o iç çamasırıyla kaldı üstümdeydi yani penisi vajinamda hissediyordum sonra birden kalktı iç çamasırı ıslaktı durmam gerek dedi ama ıslaktı yani ikimizde de iç çamaşırı vardı bunda hamilelik olusmaz değil mi sperm o kadar hayatta kalır mı
yok içime girdiğini hiç hissetmedim iç çamasırından gecse bile benim iç çamasırıma gecmistir ve hemen kalktı sızacak kadar bulasmadıHiç zannetmiyorum içe bosalma gerek.
cok tesekkür ederim içim rahatladı yoksa ertesi gün hapı alacaktım
tesekkür ederim allah razı olsun rahatlattığın icinOlmaz.
Ay sakın alma o ilaç betercok tesekkür ederim içim rahatladı yoksa ertesi gün hapı alacaktım
tesekkür ederm gercekten o kadar korkuttular stres yaptırdılar ki ertesi gün hapı alacaktımKız saçmalama haahahahahah
bende düsünmüyordum ama korkuttular cok stres yaptım tesekkür ederm gercektenHamile nasil kalinir diye google yaz. Boyle birsey imkansizzz kizzzzz
hiç kullanmadım bilmiyorum böyle bir sey de ilk defa yasadım cok stres yaptım ama rahatladım suanAy sakın alma o ilaç beter