- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
Dün 2 saat ütüyle boğuşup yine de bitiremeyince kazanlı ütünün kesin ihtiyaç olduğunu anladım.Bütçem çok fazla değil bu konuya.Eşim de ben de sürekli takım giyeriz.Çarşaflarımdan havlularıma kadar ütülerim.Düzgün katlayım yeter diyenlerden değilim.Bebeklerim olunca bu konu daha baş edilemez bi hal alacak.Aklıma takılan 3-5 soru var bu konuda.Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.Hemde mümkünse bugün alabilme derecesinde acil...
1.2 ila 6 bar arası ütüler var.İyi bişey olsun istiyorum ama 800tl veremem.Bu konudaki yorumlara ihtiyacım var.
2.Buhar basıncı ile bar aynı şeymi?En az şu olmalı ki iyi sonuç alabilelim diyebileceğimiz rakam nedir?Katlı çarşaflar,uzun süredir bekleyen kurumuş çamaşırlar ve askıdaki eşyalar için çok gerekli bu.
3.Kumaşları parlatmayan tabanlar varmış.Philips Steamglide taban kullanıyorum ben şu an.Normal buharlı ütü olduğundan sanırım işe yaramıyor bu konuda
4.Ütü esnasında su ekleme özelliği olmalı mutlaka
5.Kendi kendine kapanma özelliği olmasa da olur ütüyü masada bıraktığım vaki değildir.
6.Damlamayı kesme özelliği
7.Kireç temizleme kolaylığı.
8.Isı kademesi ayarlaması olmayınca fiyat çok yükseliyor ama olursa da harika olur :)
1.2 ila 6 bar arası ütüler var.İyi bişey olsun istiyorum ama 800tl veremem.Bu konudaki yorumlara ihtiyacım var.
2.Buhar basıncı ile bar aynı şeymi?En az şu olmalı ki iyi sonuç alabilelim diyebileceğimiz rakam nedir?Katlı çarşaflar,uzun süredir bekleyen kurumuş çamaşırlar ve askıdaki eşyalar için çok gerekli bu.
3.Kumaşları parlatmayan tabanlar varmış.Philips Steamglide taban kullanıyorum ben şu an.Normal buharlı ütü olduğundan sanırım işe yaramıyor bu konuda

4.Ütü esnasında su ekleme özelliği olmalı mutlaka
5.Kendi kendine kapanma özelliği olmasa da olur ütüyü masada bıraktığım vaki değildir.
6.Damlamayı kesme özelliği
7.Kireç temizleme kolaylığı.
8.Isı kademesi ayarlaması olmayınca fiyat çok yükseliyor ama olursa da harika olur :)