• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Kazanamayacakmışım gibi geliyor :(

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
arkadşlar ben bu sene lise son sınıf öğrencisiyim yabancı dil bölümnde okuyorum.öğretmen lisesindeyim. eğitim fakültesini kazanmk istiyorm.

drshaneye gidiyorum ve çalşmalar bşlamış durumda. yaz kursuna gidip geliyorm. kendim ekstra bişi ypmıyorum.dersleri kaçırmadan dinlemeye ve öğretmenlerin verdkleri ödevleri ypmaya çalışıyorum. ama şu an öyle kötü bi psikolojideyim ki. naparsam yapıyım kazanamıcakmışım gibi geliyo.yds sınwı 80 soruluk bi dil sınawı ben şu an daha 50 net yapabiliyorum. türkcem iyi sayılır.ama matematiğim geometrim hiç yok :(
gece rüylarıma giriyo. korkuyorm kaznmam grek.

aranız da bnm gibi yabancı dil bölümnde okuyan arkadşlarım vr mı?bana yardım eder msinz
sizin netleriniz matematiğinz nasıl ?

bacım şimdi forumda yazarken harfleri eksik yazmanı anlıyorum da -çünkü biz de öyle yazıyoruz- lakin öğretmen olmak isteyen birisinin özellikle "kazanamıcak mışım" derken mışım'ı özellikle ayırması çok tuhafıma gitti affet. soru eki değil bu mış, geçmiş zaman eki.

yanlışlıkla oldu o farkettiğimde konuyu göndermiş bulundum. düzeltmeye çalştım ama konu başlığı olduğu için düzelmedi.

8 sene önceki halim geldi gözümün önüne.
ben de yabancı dil çıkışlıyım canım
2 yıl dersaneye gittim ve son sınıfta bu korkular hemen hemen herkeste olduğu gibi bende de vardı
50 netle başladım 97-98 lere kadar çıktım
bizim dönemimizde matematik yapmak isteyen yapıyordu ama fazla getirisi yoktu
şimdiki sistemde nasıl oluyor bilmiyorum açıkçası
ama 80 soruda şu dönemde 50 net yapman gayet normal
netlerin her geçen denemede artacak çalıştığın müddetçe
bu korkuların çok normal
hafta içi okul hafta sonu dersane hiç boş vaktim olmuyordu
ayların nasıl geçtiğini anlamadım bile
zaman zaman ağlama krizlerim tutuyordu ya olmazsa diye
ama herşey insanlar için bunu sakın unutma
zor bir süreç ancak bunu çalışarak, elinden geleni yaparak ve dua ederek başarabilirsin
hakkında herşeyin hayırlısı canım
Rabbim gönlüne göre verir inşaallah...

at hemen o düşünceyi kafandan canım, rahat ol
ama rahat ol diyoruz diye salma da
sadece elimden geleni yaptım mı sorusuna evet yaptım diye cevap verebilmen bile yeterli olucak sınavı kazanmak icin
şimdiden başarılar dilerim
bol şans

Back