kaz tüyü yorgan

gamziya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
653
1
96
39
Sivas
kaz tüyü yorgan almak istiyorum malum soğuk memlekette yaşıyorum.%90 gıdık tüyü olanlardan almak isityorum.ama marka olarak karar veremedim.ayrıca kullananlar varsa tecrübelerini ve memnuniyetlerini yazarlarsa çok sevinirim.birde yorganın kaplamasından kuştüyleri çıkıyormuş doğru mu?alırken nelere dikkat etmek lazım.benim çevremde kullanan olmadığı için bir bilgim yok.bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinicem.bilmiyorumkismile

bende aldım ama daha kullanmadım. %80 di sanırım benımkının oranı. bıraz ses cıkarıo ona da alısılır sanırım ama yaztıklarımı normal alcam kustuyu almıcam.. kullanmadıgım ıcın cok da bır yorumum yok. markası da perfect flowerdı.

Kuş tüyü yorgan ve yastık önce kulağa hoş geliyo ama, bunun temizliğini de göz önünde bulundurun derim.
yataş ın ürünlerini tavsiye ederim, ben kullanıorum çok memnunum, tavsiye ederim

evet ben de kaz tüyü yorgan almayı düşünüyorum şu aralar araştırıyorum. Kullanan arkadaşlar çok memnun ve iyi ısstıklarını söylüyor. ben yastıklarını kullanıyorum. Koku konusuna gelince terledikçe kötü kokuyor sürekli havalandırılması lazım. bazı markalar bir kaç yıkamaya kadar garanti verebiliyor araştırmak lazım.

ben kaz tuyu yastık alarak hayatımın hatasını yaptım gözüm rahatsızlandı ondan oldugunu düşünemedim. daha sonrasında sabahtan akşama gözüm düzeliyordu. gece yattıktan sonra sabah kalktıgımda gözüm şiş ve akıntılı kalkıyordum. meger yastıktanmış ajerji yaptı bende. herkeste aynı etkiyı yaparmı bilemiyorum. bunlara da dıkkat etmek lazım.5 yıl önce kullandım ama, arada hala gözüme kızarma sulanma falan oluyor

ben özdilekden aldım yorgan ve yastıkları
yorgan ilk günlerde kokuyordu ama şimdi uçtu, ve güzel ısıtıyor gerçekten.
yastıkda ne kadar şişirirsen şişir sabaha inceliyor. benim için sorun yok ama eşim alışamadı çift yastıkla yatıyor

yastıkta tüyler çıkıyor yüze batıyor. hem çok ince ben kullanamadım. ne kadar soğuk bi yerdesini ki evler zaten kaloriferli artık.

annem yorgan ömürlük alınmaz %100 pamuklu al dedi
2-3 senede bir değiştirirsin dedi
şimdi %90 gıdık tüylü bir yorgana 400 lira da vermek pek akıl karı değil gibi geldi banada

koçtaştaki kaz tüyü yorganlara baktım ben bugün othello marka çift kişilik yorgan iki de yastık 139 tl sanırım ama yorgan çok ince geldi bana pek ısıtmaz gibi :51:

Annem geçen hafta Bim'deki kampanyayı görünce gidip almış çeyiz için, kaz tüyü çift kişilik yorgan ve iki yastık. Markası Peron. Umarım kullanışlı olur, bakalım artık...

koçtaştaki kaz tüyü yorganlara baktım ben bugün othello marka çift kişilik yorgan iki de yastık 139 tl sanırım ama yorgan çok ince geldi bana pek ısıtmaz gibi :51:

Annemin aldığı bu yorgan da pek kalın değil, ama kalın olmasın zaten sıcak oluyor artık evler filan dedi.

Annem geçen hafta Bim'deki kampanyayı görünce gidip almış çeyiz için, kaz tüyü çift kişilik yorgan ve iki yastık. Markası Peron. Umarım kullanışlı olur, bakalım artık...

canım bimdeki yorganın tüy oranları nedir acaba bilgilendirirmisin ?

bu kaz tüyü yastıkların iğrenç kokusu için ne yapıyorsunuz arkadaşlar??:26:

Kaz tüyü yorgan bende kullanmıştım ve hiç memnun kalmadım açıkçası. İçindeki tüyler gece hareket ettikçe hışır hışır ses çıkartıyor. Kanat tüylerinin sivri uçlarıda yorganı delip çıkınca vaz geçtim kaz tüyü macerasından.

Eşimde alerji olduğu için çok rahatsız olmuştu zaten, devamlı hapşırmalar, göz kızarıklığı falan, Kaz tüyü yorganın içindeki tüyler bir süre sonra parçalandığı için çok tozutuyor. Kaz ın antialerjik bir hayvan olmadığı da malum.

Şimdi Laila marka ipek dolgulu yorgan kullanıyorum. İçindeki malzeme yumuşacık, ne hışırdama var ne batma, kokuda yapmıyor kaz tüyü gibi. Fiyatı da gıdık tüyü dolgulu yorganlar kadardı aldığımda. Alerjiye neden olan mite böcükleri barınamıyormuş ipek'te. Eşim de çok rahat etti yeni yorganla...

arkadaşar othello dan kaz tüyü alıp kullanan varmı?kampanya bitmeden almayı düşünüodum yorumları okuyunca kafam karıştı.fiyat iyi gibi geldi bana.kaz tüyü almayacaksak nasıl yorgan almlıyız ne markavs. tavsiyelerinizi bekliyorum??

Kaz tüyü yorganı kullanan da pişman kullanmayan da :)

Dünya para verip aldım ama kullanamayıp atmak zorunda kaldım. Bir kere gece hışır hışır her hareket ettiğinde ses yapıyor. Kanat tüylerinin sivri kısımları baya batıyor, zamanla kılıfı yırtıyor ortalık tüy doluyor. Hele alerjiniz falan varsa benim gibi hiç düşünmeyin kaz tüyünü derim.

Yıkayınca çıkarttığı iğrenç koku son nokta oldu paraladım yorganı. Üşenmeyip internette en iyi yorgan diye araştıdım bir süre ve bende ipek yorganda karar kıldım. 5-6 ay oldu Laila ipek yorganı kullanıyorum acaip memnunum. Hem yumuşacık, batma falan yok, hem toz tüy yok. Alerjime de çok iyi geldi, hapşırık krizleri falan kalmadı.

İpekshop.com'dan 499TL'ye almıştım yastıkla falan beraber set olarak, şimdi ne kadardır bilmem.

ben de kaz tüyü yorgan istiyordum, burda alerji ve tüy çıkması sorununu okuyunca vazgeçtim sayılır. linens markası da mı kötüdür acaba? bilemedim

Back
X