• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaz Tüyü Ürün Vahşeti !

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.626
598
Belki bir çoğunuz biliyordur ama ben yeni öğrendim .

Öğrenir öğrenmez de benim gibi bilmeyenler için paylaşmak istedim .

Bu hayvan vahşeti , katliamı adını ne koyarsanız koyun insanın kanını donduruyor .

Giyimden ev tekstiline bir çok üründe emsallerine göre daha çok para ödeyerek aldığımız KAZ TÜYÜ ürünlerinin nasıl bir vahşetin eseri olduğunu bilmiyordum ben .

Evet o tüylerin elde edilmesi için tüyler hayvanlar canlı iken yolunuyor , ancak bu şekilde tüy havını kaybetmiyormuş.

Ve bu rezil vahşet yasal olarak görülüyor . En azından talebi azaltırsak arz ortadan yavaş yavaş kalkar , belki imza kampanyaları başlatılabilir .

Şimdi bu kan donduran vahşetin linklerini koyuyorum , yalnız GÖRÜNTÜLER GERÇEKTEN ÇOK ACI , YÜREĞİ DAYANMAYACAK OLANLAR LİNKİ TIKLAMASIN LÜTFEN .

[video=youtube;SwXDqcAu4eQ]http://www.youtube.com/watch?v=SwXDqcAu4eQ&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube. com%2Fwatch%3Fv%3DSwXDqcAu4eQ&has_verified=1[/video]

Lütfen KAZ TÜYÜ ürün kullanmayın .

Lütfen aldığınız ürünlerin etiketine mutlaka bakın ve kaz tüyü ise almayın .

Bu sektörü durdurmak tüketicinin elinde . Onların bu kanlı pazarına dur diyelim kendi adımıza .

Bu hayvanlara yapılan eziyete en azından bu şekilde dur diyelim .

Auscum bende kaz tüyü yorgan yastık araştırması yaparken o tüylerin nasıl elde edildiğini öğrenince buz gibi soğumuştum...

Yazık hayvanlara insanlar yumuşacık yataklarda yatsın diye çektiklerine bak... :19:

İnsanoğlunun bu bencilliği ne zaman biter acaba...

Auscum bende kaz tüyü yorgan yastık araştırması yaparken o tüylerin nasıl elde edildiğini öğrenince buz gibi soğumuştum...

Yazık hayvanlara insanlar yumuşacık yataklarda yatsın diye çektiklerine bak... :19:

İnsanoğlunun bu bencilliği ne zaman biter acaba...

Ben bilmiyordum depresifim ya , görünce kanım dondu .

Kaz tüyüne elimi sürmem daha .

korkunç bir şey yaaa nasıl kıyıyorlar canlı canlı tüylerini yolmaya vahşet bence asla almam kaz tüyü bir şey :47::47::47::47:

Ellerim buz kesti.....kelimeler bitti.....ne zaman bitecek insanlığımızdan utandıran bu sahneler.....

İnsanoglunun keyfi ve para hırsı yüzünden ,hayvanlara uyguladığı vahşetten maalesef sadece bir ornek bu :(((
Bende yaklaşık 3 sene evvel öğrendim , asla almıyorum.

nasıl bir vicdandır bu nasıl yapılabilir okadar savunmasızlarki videoyu izlerken tutamadım kendimi :5::5:allahım sen merhamet ver yarabbim bu canilere...asla ama asla almam...

Acaba 1 yastık için kaç kaz işkenceye maruz kalıyor , yani sırf benim yastığım kaz tüyü olsun diye kaç hayvanın vebaline ortak oluyorum?
:43::43::43::43::43::43::43:

Allah cezalarını versin..Kıyafet için, tekstil için, dünyalık için bir canlıya bunları yaşatanların allah cezasını versin.

Bit pazarında da var, "gerçek kaz tüyü, tavşan kürk" diye satılan ürünler..Bugün gördüm daha..Millet birbirini yolacak alabilmek için.
Kavga etmemek için girmiyorum sırf..

Videoyu açmadım, açmıcam..Yürek dayanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
vieoyu açmadım çünkü ne olduğunu tahminediyorum...görmeye bile gerek yok bilmek yeterli...

"seninle burada gecirdiğim sure icinde ogrendigim bir seyi paylasmak istiyorum ; turlerinizi siniflandirma fikrine kapildiğim bir gunumde,aslinda sizin memeli olmadiginizi anlayiverdim. bu gezegendeki her memeli icgudusel olarak kendilerini cevreleyen ortamla dogal bir denge olustururlar. ama siz insanlar bunu yapmiyorsunuz. siz belirli bir alana yerlesip cogaliyorsunuz,sonunda butun doğal kaynaklar yok olana kadar buna devam ediyorsunuz. hayatta kalmak icin yapabileceginiz tek sey olaraksa baska bir alana yayilmak kaliyor. bu gezegende ayni yontemi kullanan bir baska organizma daha var. ne oldugunu biliyor musun? virüs... insan turu bir hastalik,bu gezegende bir kansersiniz,bir tür salgin ..." MATRİX

filmin en sevdiğim tekrar tekrar okuyup "evet yahu ne biçim yaratıklarız biz" dediğim kısmı....

derisinden, tüyünden, kürkünden dişine o kadar çok şey var ki........ben biraz daha abartıp onlara tasma takıp "benim hayvanım" denmesinden de hoşlanmıyorum...

kendi zevkleri için, evet ihtiyaçları değil keyfi ve zevkleri için bir başka canlıyı öldürüp, eziyet eden başka bir tür yoktur...her canlı doğanın, doğal zincirinin bir parçası, insanoğlu ise bu zinciri kırıp dengeyi alt üst eden bir canlıdır...

hangi aslan karnını doyurmak için öldürdüğü bir ceylanı "ay derisinden de kendime ceket yapıp daha afilli, daha zengin görüneyim" der......ama biz o ceylan derilerini koltuk yapıp, değerli popolarımız otursun diye kullanıyoruz ....

bu arada farklı ama benzer bir konu "kanlı elmas" ı izleyin ne olur...sonra da sevgilim bana bi tek taş almadı ühüüü diye ağlayın...neyse yine gereksiz bi bilgi....

korkunç bir şey yaaa nasıl kıyıyorlar canlı canlı tüylerini yolmaya vahşet bence asla almam kaz tüyü bir şey :47::47::47::47:

Ellerim buz kesti.....kelimeler bitti.....ne zaman bitecek insanlığımızdan utandıran bu sahneler.....

İnsanoglunun keyfi ve para hırsı yüzünden ,hayvanlara uyguladığı vahşetten maalesef sadece bir ornek bu :(((
Bende yaklaşık 3 sene evvel öğrendim , asla almıyorum.

nasıl bir vicdandır bu nasıl yapılabilir okadar savunmasızlarki videoyu izlerken tutamadım kendimi :5::5:allahım sen merhamet ver yarabbim bu canilere...asla ama asla almam...

Ben kulanıyorum :50:şu anda çok pişmanım aldığıma :43:

öğrendiğim iyi oldu bir daha almam

Acaba 1 yastık için kaç kaz işkenceye maruz kalıyor , yani sırf benim yastığım kaz tüyü olsun diye kaç hayvanın vebaline ortak oluyorum?
:43::43::43::43::43::43::43:

Allah cezalarını versin..Kıyafet için, tekstil için, dünyalık için bir canlıya bunları yaşatanların allah cezasını versin.

Bit pazarında da var, "gerçek kaz tüyü, tavşan kürk" diye satılan ürünler..Bugün gördüm daha..Millet birbirini yolacak alabilmek için.
Kavga etmemek için girmiyorum sırf..

Videoyu açmadım, açmıcam..Yürek dayanmıyor.

vieoyu açmadım çünkü ne olduğunu tahminediyorum...görmeye bile gerek yok bilmek yeterli...

"seninle burada gecirdiğim sure icinde ogrendigim bir seyi paylasmak istiyorum ; turlerinizi siniflandirma fikrine kapildiğim bir gunumde,aslinda sizin memeli olmadiginizi anlayiverdim. bu gezegendeki her memeli icgudusel olarak kendilerini cevreleyen ortamla dogal bir denge olustururlar. ama siz insanlar bunu yapmiyorsunuz. siz belirli bir alana yerlesip cogaliyorsunuz,sonunda butun doğal kaynaklar yok olana kadar buna devam ediyorsunuz. hayatta kalmak icin yapabileceginiz tek sey olaraksa baska bir alana yayilmak kaliyor. bu gezegende ayni yontemi kullanan bir baska organizma daha var. ne oldugunu biliyor musun? virüs... insan turu bir hastalik,bu gezegende bir kansersiniz,bir tür salgin ..." MATRİX

filmin en sevdiğim tekrar tekrar okuyup "evet yahu ne biçim yaratıklarız biz" dediğim kısmı....

derisinden, tüyünden, kürkünden dişine o kadar çok şey var ki........ben biraz daha abartıp onlara tasma takıp "benim hayvanım" denmesinden de hoşlanmıyorum...

kendi zevkleri için, evet ihtiyaçları değil keyfi ve zevkleri için bir başka canlıyı öldürüp, eziyet eden başka bir tür yoktur...her canlı doğanın, doğal zincirinin bir parçası, insanoğlu ise bu zinciri kırıp dengeyi alt üst eden bir canlıdır...

hangi aslan karnını doyurmak için öldürdüğü bir ceylanı "ay derisinden de kendime ceket yapıp daha afilli, daha zengin görüneyim" der......ama biz o ceylan derilerini koltuk yapıp, değerli popolarımız otursun diye kullanıyoruz ....

bu arada farklı ama benzer bir konu "kanlı elmas" ı izleyin ne olur...sonra da sevgilim bana bi tek taş almadı ühüüü diye ağlayın...neyse yine gereksiz bi bilgi....

Her birinizin ilgisine teşekkürler .

Benim gibi ilk kez duyanlarda olmuş , daha önceden bilenlerde .

Lütfen bizde söyleyelim , hatta jeannedarc bahsetmiş , her biri için ayrı konu açmak gerek belki de , tüm bu vahşete sebep olan insanlık dışı durumları etrafımıza bildirelim . Bu ürünleri kullanmamak yapacağımız en basit ama en geçerli eylem bence.

Videoyu paylaştım ama bende tamamını izlemedim , eşimden duydum ki çok kötü sahneler var .

Bir gün şu hayvan alemi akla kavuşsa mesela , dile gelse ; hepsinin birden bizlerden alacağı intikam çok acı olacak .

Aus ilk sayfaya bakamadim bile. Dayanamiyorum cunku. Para icin hayvanlara aci cektirmeleri , iskence etmeleri yanlis. Ben kendi adima ancak hayvanlar uzerinde test edilmeyen urunleri aliyorum. Mont alirken kaz tuyu olmamasina , gercek hayvan kurku olmamasina da dikkat ediyorum..... ama bu sayi cogalmali ki tuketicilerin bilincli oldugunu ve yaptiklari urunlerin para etmeyecegini anlamalilar.

Aus ilk sayfaya bakamadim bile. Dayanamiyorum cunku. Para icin hayvanlara aci cektirmeleri , iskence etmeleri yanlis. Ben kendi adima ancak hayvanlar uzerinde test edilmeyen urunleri aliyorum. Mont alirken kaz tuyu olmamasina , gercek hayvan kurku olmamasina da dikkat ediyorum..... ama bu sayi cogalmali ki tuketicilerin bilincli oldugunu ve yaptiklari urunlerin para etmeyecegini anlamalilar.

Evet lucky , bu konuyu açtıktan sonra sağolsun bir arkadaş buradaki bir konunun linkini paylaştı , kendini markanı kendin seç diye , henüz yazmadım ama dikkatle okuyorum orayı , özellikle deney hayvanları kullanan ürünlerle ilgili.

Gerçekten bir zulüm yapılıyor hayvanlara ve bir çoğumuz bilmediğimiz için seyirci kalıyoruz bu ürünleri alarak .

duyarlılığınız için teşekkürler. daha bugün "ENGLISH HOME" adlı ev dekorasyonu mağazasında yastıklara baktım.

Kaz tüyü yazdıkları yetmemiş, %10 gıdık tüyü, %90 sırt tüyü yazmışlar.

Allah cezalarını versin! Girip de hiçbirşey almam o mağazadan artık...

"Markanı kendin seç" topiğine bakmanıza da ayrıca çok sevindim... aklınıza takılanları sorun mutlaka topiğe, elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlarla, katılım çoğaldıkça çok mutlu oluyoruz :16:

duyarlılığınız için teşekkürler. daha bugün "ENGLISH HOME" adlı ev dekorasyonu mağazasında yastıklara baktım.

Kaz tüyü yazdıkları yetmemiş, %10 gıdık tüyü, %90 sırt tüyü yazmışlar.

Allah cezalarını versin! Girip de hiçbirşey almam o mağazadan artık...

"Markanı kendin seç" topiğine bakmanıza da ayrıca çok sevindim... aklınıza takılanları sorun mutlaka topiğe, elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlarla, katılım çoğaldıkça çok mutlu oluyoruz :16:

İşte düşün o yastıklara utanmadan yazdıkları % 90 sırt tüyünün yanına şu resimlerden bir adet koysalar ya , hani tüketiciyi bilinçlendirmek için ... Bakalım o zaman satılıyor mu kuş tüyü yastıkları .

Bilmeyen alıyor maalesef , bende bilmiyordum , bende almıştım . Aklımın ucundan geçmezdi böyle bir işkence .

Evet o başlığı sayfa sayfa okuyorum vaktim oldukça , daha çok duyulması için bende elimden geleni yaparım forumda .
:16:

Izlemek için açamadım basta görünen resmi bile kalbimin hızlıca çarpmasına yettı.
Cok üzüldüm iyiki kaz tüyü hiçbir yastığım yorganım falan yok.

Ausum, ben de bilmiyordum, bilgilendirme için çok teşekkür ederim...

Videoyu açmadım bazı arkadaşlar gibi, hem ne olduğunu tahmin edebiliyorum, hem de çok etkiliyor beni ama bu yaşanan vahşetin gerçekliğini silmiyor elbette...Bilinçlendikçe karşı duracağız, ortada talep olmayınca da vazgeçilecek bu insanlık dışı uygulamalardan..."Nasıl olsa yapılıyor, bir tek ben miyim durduracak, zaten piyasada alırım, kullanırım" zihniyeti taşıyan insanlar var dışarıda; özellikle kürk olayında çok okumuştum bu tip söylemleri...Ama ben karşı çıkmazsam, başkası çıkmazsa, "ne yapalım yani" mantığı taşıdıkça insanoğlu, hiçbir şeyi düzeltemeyeceğiz...Ben şahsım adına, ne kullanırım ne de kullandırırım çevreme bundan sonra...

Back
X