- Konu Sahibi ceycey0406
-
Aynı dert bende de var. Evimde arabamda her yerde. Ne montmuş arkadaş...selam kızlar.Geçen sene hafif olması sıcak tutması görüntüsü vb. gibi sebeplerden uygun fiyatlara bulup 2 tane kaz tüyü mont aldım.lakinnn aldım alalı resmen tüy döküyorum .arabam tüy için de koyurenk kazaklarım pantolonlarım beyaz beyaz tüylerle kaplanıyor.bir yerde montu çıkarmaya utanır oldum.çırptım ıyıce olmadı yıkadım olmadı e ben bunları napayım çöpe mi atayım yepyeniler.ha gene bie eşeklık yapıp netten yuz de yuz polyester yazıyor dıye yenı bır mont aldım oldukça turlu la....te markadan.bugun kargo geldi ne okuyayım etiketınde yüzde doksan gıdık tüyüü.yavv delireceğim bu damı acaba tüy dökecek diye diğerleri uygun fiyatlı markalarındı hadi neyse dedım.var mı kaz tüyü mont kabanlarla bu tür sorunlarınız merak ettim
evet aynı sorunlar.ama cani ilan edıldım 2 dakika da .yav ömrüm de tek bir hayvan yemedim diğerleri de yemesinler de göreyim hayvan severlıklerini.kebapları yutarken nasıl kesıldığını ne acı çektiğini kim düşünüyor acaba nasıl ironi buAynı dert bende de var. Evimde arabamda her yerde. Ne montmuş arkadaş...
Sizi anlıyorum birden herkes üstünüze gelince savunma ihtiyaci hissettiniz ama ben bu kadar duyarlı birinin bir daha alacağını sanmam. Sizi elestirenler de et yiyor olabilir ama bu kazlarin tuyunun yolundugu gerçeğini değiştirmiyor. Bence de kimse almamali canı acıtmayarak yolunsa bile. Arkadaşlar da düzgünce eleştirse daha iyi anlasilirlar diye düşünüyorum. Beddua demek vicdansız demek falan eleştiriye girmiyor,başka şeye giriyor.yav damdan bilirsin seni severim yorumlarını begenırım.hemen hayvan hakları savunucuları saldırmış bana .bazı marka uretımleri öyle bağıra cağıra kaz yolmuyor.ha bu arada 40 yaşındayım ömrüm de ne balık ne tavuk ne kırmızı et velhasıl hiç bir hayvanı yemedim kesilmesine vesile olmadım e buna ne derler acaba bu hayvanseverler.demırım de proteınım de b12 de artık etten alınan ne varsa fazlasıyla yerın de bu arada.turkıye ortalamasından da zekıyım çok şukur ot beyinli değilim bir doktorun iddia ettiği gibi
2 sının astarı çok ince evet ama son aldığım bayağı kalın kumaştan dışı.ama sizde yazmayın cani ilan edılırsiniz hemen benim gibiBenimde kaz tüyü montum vardı, yaklaşık 5 yıldır kullanıyordum hiç böyle sorunla karsilasmadim, h&m den almıştım kilo alınca artık olmuyor bende bir arkadaşa verdim,acaba astarıylamı alakalı sizinki çok inceyse astar
Peki hayvanların tüyü yolununca kendilerine ne kadar kalıyor? Onu biliyor musunuz?Her mont kuru yolum tekniğiyle üretilmiyor hanımlar. Ben de aldım, sorarak. Hiçbir hayvanın o eziyeti çekmesine gönlüm razı olmaz.
Ben montumdan çok memnunum. Kara kıştayım, hiç üşütmüyor hem de çok ince ve hafif olması inanılmaz rahatlatıyor beni. 1 sezon giydim, benim de her yerim tüy oldu ama bu sezon henüz tüy görmedim. Valla o kadar rahat ki nereye ne tüy dökerse döksün, giyerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?