kaz tüyü çilesi

Aynı dert bende de var. Evimde arabamda her yerde. Ne montmuş arkadaş...

Aynı dert bende de var. Evimde arabamda her yerde. Ne montmuş arkadaş...
evet aynı sorunlar.ama cani ilan edıldım 2 dakika da .yav ömrüm de tek bir hayvan yemedim diğerleri de yemesinler de göreyim hayvan severlıklerini.kebapları yutarken nasıl kesıldığını ne acı çektiğini kim düşünüyor acaba nasıl ironi bu

Benimde kaz tüyü montum vardı, yaklaşık 5 yıldır kullanıyordum hiç böyle sorunla karsilasmadim, h&m den almıştım kilo alınca artık olmuyor bende bir arkadaşa verdim,acaba astarıylamı alakalı sizinki çok inceyse astar

Her mont kuru yolum tekniğiyle üretilmiyor hanımlar. Ben de aldım, sorarak. Hiçbir hayvanın o eziyeti çekmesine gönlüm razı olmaz.
Ben montumdan çok memnunum. Kara kıştayım, hiç üşütmüyor hem de çok ince ve hafif olması inanılmaz rahatlatıyor beni. 1 sezon giydim, benim de her yerim tüy oldu ama bu sezon henüz tüy görmedim. Valla o kadar rahat ki nereye ne tüy dökerse döksün, giyerim :)

Sizi anlıyorum birden herkes üstünüze gelince savunma ihtiyaci hissettiniz ama ben bu kadar duyarlı birinin bir daha alacağını sanmam. Sizi elestirenler de et yiyor olabilir ama bu kazlarin tuyunun yolundugu gerçeğini değiştirmiyor. Bence de kimse almamali canı acıtmayarak yolunsa bile. Arkadaşlar da düzgünce eleştirse daha iyi anlasilirlar diye düşünüyorum. Beddua demek vicdansız demek falan eleştiriye girmiyor,başka şeye giriyor.

2 sının astarı çok ince evet ama son aldığım bayağı kalın kumaştan dışı.ama sizde yazmayın cani ilan edılırsiniz hemen benim gibi

Peki hayvanların tüyü yolununca kendilerine ne kadar kalıyor? Onu biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…