kaz tüyü çilesi

ceycey0406

heyyooooooooo
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.148
113.351
798
selam kızlar.Geçen sene hafif olması sıcak tutması görüntüsü vb. gibi sebeplerden uygun fiyatlara bulup 2 tane kaz tüyü mont aldım.lakinnn aldım alalı resmen tüy döküyorum .arabam tüy için de koyurenk kazaklarım pantolonlarım beyaz beyaz tüylerle kaplanıyor.bir yerde montu çıkarmaya utanır oldum.çırptım ıyıce olmadı yıkadım olmadı e ben bunları napayım çöpe mi atayım yepyeniler.ha gene bie eşeklık yapıp netten yuz de yuz polyester yazıyor dıye yenı bır mont aldım oldukça turlu la....te markadan.bugun kargo geldi ne okuyayım etiketınde yüzde doksan gıdık tüyüü.yavv delireceğim bu damı acaba tüy dökecek diye diğerleri uygun fiyatlı markalarındı hadi neyse dedım.var mı kaz tüyü mont kabanlarla bu tür sorunlarınız merak ettim

Kardesimin kaz tuyu bi montu vardi 3 sene kullandi 3 sene boyunca tuy doktu
Kullanmis oldugunuzu Dolap uygulamasindan falan satip parasiyla yeni bi mont alabilirisiniz
Bugun geleni de direkt iade edebilirsiniz

Markadan markaya fark ediyor

Oğlumun vardı arada bir iki döküldü ama kurutma makinasında bile hiç çıkmadı sonra

Görümcemin vardı aynı sizinki gibi

Bir de yıkarken içine top atın dökülmez dedi bana satıcı

Almayın kaz tüyü .. siz ısının diye o kazlar canlı canlı bağıra bağıra yolunuyor .. kan revan içinde kalıyorlar . Isınımanın tek yolu savunmasız canlılara eziyet etmek mi ? Evet siz yolmadınız, ama alarak yolanlara destek oldunuz . Lütfen biraz araştırın .
İnşallah daha çok dökülür bir daha da almazsınız

Kaz tüyü vs almayın yazıktır yaaa.

Bunu yazacaktım ben de.

O kazlar canlı canlı yolunuyormuş maalesef
.
Evet ne yazık ki canlı canlı yoluyorlar hayvanları ve öyle çok besleniyorlar ki cigerleri de yağlansın, daha çok gelişsin diye.Hayvanları tanıdıkça insanlardan soğuyorum..Bu ürünleri alan insanlar da prim veriyor bu canilere...Kimse rivriv yapmasın savunulacak tarafı yok.Ay çok sinirlendim yine

Outdoor markalar dışındakilerde bu sorun oluyor malesef. Sıcak ve hafif isterseniz kaz tüyü yerine outdoor markaların şişme montlarına bakın.

yav damdan bilirsin seni severim yorumlarını begenırım.hemen hayvan hakları savunucuları saldırmış bana .bazı marka uretımleri öyle bağıra cağıra kaz yolmuyor.ha bu arada 40 yaşındayım ömrüm de ne balık ne tavuk ne kırmızı et velhasıl hiç bir hayvanı yemedim kesilmesine vesile olmadım e buna ne derler acaba bu hayvanseverler.demırım de proteınım de b12 de artık etten alınan ne varsa fazlasıyla yerın de bu arada.turkıye ortalamasından da zekıyım çok şukur ot beyinli değilim bir doktorun iddia ettiği gibi

Yazik hayvanlara. Ben almiyorum,kesinlikle almam. Siz de bir daha almayin

.
Allahin bizim faydalanmamiz için yarattigı hayvanları yemekte ve onları uygun şekilde öldürmekte sorun yok.Ama canlı canlı bütün tüylerini yolmakla bunu eş değer tutanın vicdanından şüphe ederim..Herkes kendi vicdanından mesul evet ama üreticiler talep olmasa yapmazlar bu caniligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…