- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
Bunu yazacaktım ben de.Kazların bedduasi
Kaz tüyü vs almayın yazıktır yaaa.selam kızlar.Geçen sene hafif olması sıcak tutması görüntüsü vb. gibi sebeplerden uygun fiyatlara bulup 2 tane kaz tüyü mont aldım.lakinnn aldım alalı resmen tüy döküyorum .arabam tüy için de koyurenk kazaklarım pantolonlarım beyaz beyaz tüylerle kaplanıyor.bir yerde montu çıkarmaya utanır oldum.çırptım ıyıce olmadı yıkadım olmadı e ben bunları napayım çöpe mi atayım yepyeniler.ha gene bie eşeklık yapıp netten yuz de yuz polyester yazıyor dıye yenı bır mont aldım oldukça turlu la....te markadan.bugun kargo geldi ne okuyayım etiketınde yüzde doksan gıdık tüyüü.yavv delireceğim bu damı acaba tüy dökecek diye diğerleri uygun fiyatlı markalarındı hadi neyse dedım.var mı kaz tüyü mont kabanlarla bu tür sorunlarınız merak ettim
çatır çatır yıllardır her türlü hayvanı yiyenler bir zahmet kazları düşünmesinKazların bedduasi
.Bunu yazacaktım ben de.
O kazlar canlı canlı yolunuyormuş maalesef
Onların canlı canlı tüyleri yolunuyor sonra tam iyileşip yeni tüy çıkınca onlarda yolunuyor sizce bu vicdanen kabullenebilinecek bir durum muçatır çatır yıllardır her türlü hayvanı yiyenler bir zahmet kazları düşünmesin
yav damdan bilirsin seni severim yorumlarını begenırım.hemen hayvan hakları savunucuları saldırmış bana .bazı marka uretımleri öyle bağıra cağıra kaz yolmuyor.ha bu arada 40 yaşındayım ömrüm de ne balık ne tavuk ne kırmızı et velhasıl hiç bir hayvanı yemedim kesilmesine vesile olmadım e buna ne derler acaba bu hayvanseverler.demırım de proteınım de b12 de artık etten alınan ne varsa fazlasıyla yerın de bu arada.turkıye ortalamasından da zekıyım çok şukur ot beyinli değilim bir doktorun iddia ettiği gibiMarkadan markaya fark ediyor
Oğlumun vardı arada bir iki döküldü ama kurutma makinasında bile hiç çıkmadı sonra
Görümcemin vardı aynı sizinki gibi
Bir de yıkarken içine top atın dökülmez dedi bana satıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?