kaz derisiymiş :S

hrsymsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
87
0

yüzümde bu şekilde bişiler çıkıyo kaç kere çildiyeye gittiysem kaz derisi dediler onun ne olduğunu bilmiyorum ama ben internetten araştırdım bi bilgi bulamadım kızlar bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin yaklaşık 6 senedir var bunlar bi türlü geçmedi tam azaldı diyorum sonra tekrar çıkıyolar kendimi çok çirkin hissediyorum bide herkes sivilce sanmıyomu deli oluyorum:kızgın: 6ayda bi anca sivilce çıkar yüzümde oda hemen geçer zaten ama kimseye anlatamıyorum senağlama bnmde pürüzsüz bi cildim olsun bildiklerinizi paylaşın bnmle lütfennn vereliniortak

Kaz derisi görünümü cildin bazı kısımları kalın olanlarda yüzeye çıkmakta zorlanan tüyler nedeni ile oluşuyor.Kıl yoksa tabii kabarcıkta olmaz.Ama laser tüy şeklindeki kılları görmez bu nedenle bu konuda faydası olacağını sanmıyorum.Cildi devamlı nemlendirmek ve yumuşak tutmak kısmen faydalı olabilir.

alinti,,,

saglikli gunler dilerim canim,,,:Saruboceq:

kortizonlu krem kullanirsan 1 hafta kalmaz gececegine eminim,bende oglumun egzamasi icin kullandinmki belki aylarca ne ilaclar kullandim banamisin demedi,ama kortizonlu krem ile bi haftaya kalmadan tertemiz oldu cildi,,,,

X