Göz Çevresi Bakımı kaz ayağı kırışıklıkları

nesliim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
14
0
slm kızlar kaz ayağı kırışıklarına bir çay kaşığı yaş maya ve 3 damla yağsz sütü karıştırp göz çevremize sürmek iyi geliyormuş denedm ama kısa bi süre sonra zor geldi bıraktım bilen duyan deneyen varmı....Yada herangi bi krem iy geliyorsa bana yardm edn tavsiyelerinizi bekliyormmmm:26::26::26:

ünt ürünlerine bak bence... dermokozmetik ürünler hemde uygun fiyata...sitesine bak hatta sorununla ilgili doktorlara mail atıyosun 2 gün içinde cevap geliyoo ...

Bence kaz ayakları için en iyi ürün clinuque nin ürünleri. Aslında pahalı ama strawberrynet gibi sitelerde çok uygun fiyata alabilisin.

kızlar çoooooook teşekkr edrm deniycem mutlaka

Dene de bize haber ver canım ya! Merak edyrm. Bu cilt bakımı için boşuna para dökmek ve zarar görmek istemyr. Hoş bunlar büyük firmalar köti bir etkisi olsa mutlaka yaılır ama .. yine de ensişe edyrm işte.

ya kızlar benim kaz ayağı çizgilarim çok belirgiz 31 yaşındayım,nasıl kurtulurum ben bunlardan ya

ya kızlar benim kaz ayağı çizgilarim çok belirgiz 31 yaşındayım,nasıl kurtulurum ben bunlardan ya

canım ünt yaz nette sitesi çıkar.. orda doktorlara soruda sorabilirsin.. ürünleri baya güzell.. incele bencee...
bide botalis iğnesiz botox ürününü araştır onunda yorumları çook güzell.. ÜNT VE BOTALİSS ÜRÜNLERİNİ ARAŞTIRMANI TAVSİYEE EDERİMM

sakın deneme ben aldm hem çok pahalı hemde yanma yaptı gözlermde

peki fiyatlar nasıl,adresini verebilirmisin

peki fiyatlar nasıl,adresini verebilirmisin

BOTALİS KONUSUNDA KARARSIZIM KİMİ ÇOKKK GÜZEL DİYOO KİMİ PARANIZA YAZIK ALMAYIN DİYOO... BOTALİSS ÜRÜNÜNÜ GEÇ.......
ÜNT ÜRÜNLERİNİ İNCELE... DERMAKOZMETİK DİYEE GEÇİYO ....[xxxxxxxxxx sitesine veya ünt yaz nette çıkar ...

Son düzenleyen: Moderatör:
bendede kaz ayaklarında kırışıklıklar var( özellikle gülümseyince olay ın göz bakım kremini kullanıyorum.bakalım faydası olacakmı..

32 yaşındayım henüz kırışıklık sorunum yok ama önlem ve rutin bakım amaçlı kullanıyorum.
beni üzen daha çok kahve halkalardı ,dermoday kullandım iyi netice aldımben mavi kapaklı olan mavi anemon serisinin göz kremini kullandım ama kırmızı kapaklı olanın botox etkili olduğunu okudum..resmi sitesinde bir çok kullanıcı yorumu vs var ,araştırın içeriğine kadar yazıyor içerisinde bir çok vitamin var bu arada ve ürün bitkisel ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…