Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bügün benım dogum günüm taaammmı kocamdan başka kutlayan yok sıze dıyımde sız kutlayın bari ((( anooooovvv 26 noldum ulennnn

kızlar günaydın hepinizee..harıka bır gun geçirin...

seçkin canım doğum gunun kutlu olsun..Allah sevdıklerınle bırlıkte mutlu ve hayırlı bır ömur gecırmenı nasip etsin..nice nice güzel yıllara

günaydın kızlar..
seçkin doğum günün kutlu olsun. nice yıllara...
26 yaş güzeldir kendimden biliyorum

günaydın gızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bügün benım dogum günüm taaammmı kocamdan başka kutlayan yok sıze dıyımde sız kutlayın bari ((( anooooovvv 26 noldum ulennnn

canım benim doğum günü şekeri doğm günün kutlu olsun nice nicee kocacığnla sevdiklerinle mutlu yıllara :Saruboceq:

cok teşekkur ederım kızlar sevındırık oldum şimdi:asigim:

doğum günün kutlu olsun seçkincim iyi yıllar

Seckin canim dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara canim.
Yeni yasin insAllah hayirlisi ile bir bebis te getiriri insAllah. :1hug:

Seckin canim dogum gunun kutlu olsun, nice mutlu yillara canim.
Yeni yasin insAllah hayirlisi ile bir bebis te getiriri insAllah. :1hug:

aminnn yarabbım işşalah tez vakıtte her isteyene versın mevlam

hayret bişi kızlar gunaydın nassınız daa nıye kımse yok

eğer işleri yoksa herkes bakıyor kimse olmayınca gidiyor. tek başına burası sıkıcı oluyor haliyle...

Gunaydin kizlar nasilsiniz. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydın canlar nassınız bakem benim bugun iftara mısafırım var menümü yazayım bakalım begencekmısınız yoğurt çorbası (mercımek ozellıkle yapmadım millet bıkıyor ramazan da) etli nohut yanında pirinç pilavı inegöl köfte yanında patates püresi havuç salatası tatlı içecek datlu yapmadım misafırım getırecek ısrar etti napim benimde işime geldi heheheheheeh

günaydın kızlar.
sensim görürüz tatlım.
seçkin ben pek anlamam ama menü süper göründü bana :))))
bende geleyim sizeeee PP

Merhaba kizlar nasilsiniz, topikte hic tad yok hayirdir. zemuszemus

selam kızlar. topğin tadı kaçmış yahuuuu. herkes bağdan evine dönğnce eski neşesine kavuşur galiba yani inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…