Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Teyzeleri sıpamın bugün doktor kontrolü vardı. Ense kalınlığı ölçülecekti. Bazı bebekler uyuyo, uyuyunca da ölçüm yapılamıyo, annenin çikolata yemesi bebeği uyandırıyo dediler Mart anneleri topiğinde.. Ben de çikolata olayını biraz abartmışım.. Ultrasona bi girdik.. Uyanmayı bırakın bizimki resmen horon tepiyo! Doktor böyle ölçüm yapamam çok hareketli dedi.. Ama görseniz eli ayağı hiç durmuyo. resmen göbek atıyo içerde!! kaydirigubbakcemile2 Yarım saat bekledik de öyle ölçüm yapabildik..
Bunlar da çocuğumun horon tepmekten fırsat bulduğunda verdiği pozlar:

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

aayyy ne güseel frambuazım yaaa...
çikolaa olayına bayıldım ..sen yemeğe devam et...
minik doğar doğmaz kolbastıda oynar vallaaaa....

Frambuazzz delikafadulden
Ayy bi hoş oldum görünce :1rolleyes:
Ne tatlııııııı bi heyecan
Çok seivndim yaaa ŞenizŞeniz

Ay canim yaa masAllah, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah. :asigim::1hug:

aayyy ne güseel frambuazım yaaa...
çikolaa olayına bayıldım ..sen yemeğe devam et...
minik doğar doğmaz kolbastıda oynar vallaaaa....

Bize kök söktürecek valla bacak kadar boyuyla! Bi daha tövbe çikola mikolata yemem...
ya cinsiyeti dha belli olmaz dimi....

Onun için 1 ay daha beklemek gerekiyomuş.. Zaten o kadar göbek atmayla ense kalınlığına zor baktı zavallı doktor. Bi de cinsiyet işine girseydi hastanede nöbet tutardık bu gece..

Frambuazzz delikafadulden
Ayy bi hoş oldum görünce :1rolleyes:
Ne tatlııııııı bi heyecan
Çok seivndim yaaa ŞenizŞeniz

He yaw filinta gibi olmuş çocuğum.. Tamı tamına 5 cm!!

Ay canim yaa masAllah, Allahim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin insAllah. :asigim::1hug:

Amin canım.. Bunlarda iş yok bari sen doğur benimkine bi arkadaş...

ramazanda hiç bilmicek bacım zatende..az kaldı az şurda ramazanın bitmesine ne kaldı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…