Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pahalı bişey değil mi la olum
aslında o da yıldırımı kendine çekiyomuş düşmesini engelliyomuş diye biliyorum

pahalı bişey değil mi la olum
aslında o da yıldırımı kendine çekiyomuş düşmesini engelliyomuş diye biliyorum

Bİlmem pahalı mı değil mi
La bizim yeni aldığımız evde yok
Önceki evde her binanın tepesinde dikiliydi sitede
İşe yaramı bilmiyom ama hiç yıldırım düşmedi.
Sadece bi elektirikçi direge cıkmıştı ozman ona düştü öldü mafoldumben

LA benimde içim karardı haa ufff çok bunladım çok sıkıldım
Anlatın hele güzel bişeylerde havamız yerine gelsin

kızlar yüzüklerimiz hazırlanmış akşam almaya gidiyoruzzzdelikafadulden

çilekcim bak ben nişanlıyken bu yüzüklerden almıştım..aynısından hemide..ben begendim eşlim begenmedi ağr falan dedi..daha hafif olabilir dedi..ama benim iknaml aoda begendi..gel görki gel zaman git zaman benimkinin taşları düştü..garantide oldugu içn gidip taktırıodum ama nereye kadar en sonunda zararına sattık ve ben pek begenmesemde bu sefer eşimin begendiği alyansları almak zorunda kaldık..dicem oki taşlı almaa....

yaaa bilmiyorum ki canım ya bi tek o alacağımız yüzüğü beğenmiştim ben. daha güzelleri var tabi ki ama onlar çifti 1,750 falan demişti orta halli bişey aldık. bilmem bnm yengemde takıyo taşlı 2 senedir bişe olmadı ama. neyse sağlık olsun kız.

tatlıcık erkekte kalıyo di mi yüzükler o nişan günü getirecek?

ya bayılıyorum ben sensiye iştee.. tamam bende anladım beni anladığı ve arkadaslarada anlaştırdığı için tşk ederim canım benmm

Sabah kız tarafı bir sürahi şerbetle nişan yüzüğünü erkek evine yollar.

google da yazıyodu :roflol:

ayy ölürüm sana be nekadar heyecanlısın ölee....
evet canım erkekte kalıo...25 temmuzda o getiricek...takıcaklar parmagınıza inşallah..

kaydirigubbakcemile3 serbetler dökülmesin dikkat edinde

ayy ölürüm sana be nekadar heyecanlısın ölee....
evet canım erkekte kalıo...25 temmuzda o getiricek...takıcaklar parmagınıza inşallah..

tatlıcık canım midemin içinde kelebek uçuyo sanki :roflol:

dilom resim eklicem albüme herkes görecek bi tek sen göremiceksin :roflol::roflol::roflol:yaşasın kötülükkaydirigubbakcemile3

çiiileeek ne güzel tebrik ederimm ...darısı bekarllaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…