Kayseri'den hasarsz araba aryorumm

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
SAYIN HEMŞERİLERİM BANA TEMİZ DİZEL,OTOMATİK FİTES,

EN ESKİ 2000 MODEL,KM Sİ 40000'İ GEÇMEMİŞ..SPOR MODEL ARABA LAZIM

VARSA

LÜTFEN GÖRÜŞELİM...

Arkadasim spor araba istiyosan bizim pejo 106 tam sana gore, super bi araba...

Canim yurtdisindayim ben arac kardesimin... yani kardesim kayseri'de :)
Ama sen otomatik vites demissin ya:s bu gecirmeli...
istersen yine de irtibata gecebiliriz, super bi araba spor..

Son düzenleme:
canim yurtdisindayim ben arac kardesimin...
Ama sen otomatik vites demissin ya:s bu gecirmeli...
Istersen yine de irtibata gecebiliriz, super bi araba spor..

araba hakkında detaylı bilgi verirsen sevinirim nekadar istiyorlar mesela ..kaç km de ..vs vs...

Onu bizimkilerle gorusmem lazim bidenem ya, 3 ay oncesine kadar kayserideydim
kullandim araci ama bu tam spor yere yakin filan uyar mi sana, gormek istersen resmi var ama?

kızlar ticarete karışılmaz ama tadlıcım dediğin araba çok spor kaçar muhtemelen 106 gti diosun sanırım:) 106 gti ve benzeri arabalar biraz tehlikeli ne yazıkki, hafif araçlar ve çabuk hızlanıyolar. ben citroen saxo vts kullanıyorum kardeşin bilir yani benim lisansım var ama bayana göre ve aile kullanımına biraz uymayacak arabadır. biraz dediğime bakmayın kızmadınız işallah

Onu bizimkilerle gorusmem lazim bidenem ya, 3 ay oncesine kadar kayserideydim
kullandim araci ama bu tam spor yere yakin filan uyar mi sana, gormek istersen resmi var ama?
________

SPOR DEDİM AMA BU MODİFİYELİ YERE YAPIŞIK ARABALARDAN ASLA İSTEMEM ...BENİM ARABA BİRAZ YÜKSEK OLACAK YERE YAPIŞMIYCAKyerimseniben
AİLE KULLANIMINA MÜSAİT OLMALIa.s.İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM

_________

PEJOYU CİDDEN ÇOK SEVERİM ...ÇOCUKLARDAN SONRA HIZ YAPMAK TARİHE KARIŞTI BİLDİĞİM KADARIYLA 106 TEK KAPILI ZATEN UYMAZ BİZE BEBE ŞEBE NEREYE SIĞARIZ DİMİ:roflol:

Evet canim o zaman is degisir...
ben tsk ederim canim yine de ilgisi olan varsa duyurmus olduk bu sayede
dilerim bian once istedigin gibi bi arac bulursun cnm..
shift sana da tsk ler bebem
yine de solerim bizimkilere cevre genistir, varsa bilgilendiririm seni arkadasim..

evet valla sığmak zor oluyo doğru diyosun:) ama araba kullanmak da onlarla anlaşıyolıyo zemuszemus. kolay gelsin işallah bulursun araba canım dileğine göre.

Arac cok hizli ya ama ben asik oldum resmen minicik bisey, aileye yonelik aradigini
dusunmemistim

shift'cim bu senin icin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…