Kayserideki universiteler??

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
Merhaba ablalarim
Ben kayseriyi tercih edecem allah nasip ederse ...
Burslu vakif unilerinide dusunuyorum...
Malum melihsah cemaatin ve ailem oraya gitmemi istemiyor...
Nuh naci yazgan varmis birde yeni acilmis internet sitesine baktim tabii reklam amacli hersey gulluk gulistanlik benim objektif bilgilere ihtiyacim var ...
Bana yardimci olurmusunuz nasil bir universite egitimi hakkinda bilginiz var mi?
Yorumlarinizi bekliyorum ablalarim tercihlerin bitmesine 1 hafta var benim kafamda dusunceler sekillenmis degil ...

İkisi hakkında da bilgim yok ama sadece şunu önereyim yeni açılmış üniversiteleri tercih etme. Daha doğru düzgün ne kadrosu oluşmuştur, ne eğitim sistemi oturmuştur. Bir iki profesör bulabilirseniz ne ala yani, 3 5 hocayla 4 senenin müfredatını geçiştirmeye çalışırlar. Aldığın eğitimde liseden hallice olur.

İkisi hakkında da bilgim yok ama sadece şunu önereyim yeni açılmış üniversiteleri tercih etme. Daha doğru düzgün ne kadrosu oluşmuştur, ne eğitim sistemi oturmuştur. Bir iki profesör bulabilirseniz ne ala yani, 3 5 hocayla 4 senenin müfredatını geçiştirmeye çalışırlar. Aldığın eğitimde liseden hallice olur.
istanbuldaki vakıf üniversiteleride oluyor fakat ben istanbula gidermiyim o var işte başka alternatifler var tabiki ama hepsinin kapısı cemaate açılıyor anlamadım gerçekten..
gaziantep zirve yi düşünüyorum birde...

benim arkadasimin ablasi orda diyetisyenlik okuyor. ilk acildigi sene girdi . yanlis bilmiyorsam uc dort yillik bi unv. gayet memnun. egitiminden sosyal faliyetlerinden vs. oneririm yani.

istanbuldaki vakıf üniversiteleride oluyor fakat ben istanbula gidermiyim o var işte başka alternatifler var tabiki ama hepsinin kapısı cemaate açılıyor anlamadım gerçekten..
gaziantep zirve yi düşünüyorum birde...

Zirve de cemaatin.

Neden sadece Kayseri?
Nuh naci yazgan merkeze uzak yeni acilmis icinde az bolum olan bir okul.
Hocalari Erciyes universitesinden geliyor o yuzden egitimi kotu degildir saniyorum.

Merhaba ablalarim
Ben kayseriyi tercih edecem allah nasip ederse ...
Burslu vakif unilerinide dusunuyorum...
Malum melihsah cemaatin ve ailem oraya gitmemi istemiyor...
Nuh naci yazgan varmis birde yeni acilmis internet sitesine baktim tabii reklam amacli hersey gulluk gulistanlik benim objektif bilgilere ihtiyacim var ...
Bana yardimci olurmusunuz nasil bir universite egitimi hakkinda bilginiz var mi?
Yorumlarinizi bekliyorum ablalarim tercihlerin bitmesine 1 hafta var benim kafamda dusunceler sekillenmis degil ...

bu üniversiteleri hiç duymadım. artık o kadar üniversite açıldı ki çoğunun adını bilmiyorum.

daha çok yeni üniversiteler eğitimi ne kadar iyi olabilir ki?

bir de mühendislik istiyorsun sanırım. hiç olmaz ya.

bu okullarda mühendislik öğrenilmez.

tanıdığın yoksa iş konusu zaten sıkıntı olur. ama tanıdıkların varsa tabi ne okuduğunun önemi yok. her şey torpil.

Neden sadece Kayseri?
Nuh naci yazgan merkeze uzak yeni acilmis icinde az bolum olan bir okul.
Hocalari Erciyes universitesinden geliyor o yuzden egitimi kotu degildir saniyorum.
Ben sivasliyim ve acikcasi fazla da uzaklasmak istemiyorum ailemden hastaligi var sagligi var istanbuldaki cogu universitede geliyor fakat bazilarinda yurt sorun bazilari cok pahali o yuzden cnm :)

benim arkadasimin ablasi orda diyetisyenlik okuyor. ilk acildigi sene girdi . yanlis bilmiyorsam uc dort yillik bi unv. gayet memnun. egitiminden sosyal faliyetlerinden vs. oneririm yani.
Boyle seyler duymaya ihtiyacim var iste :KK66:

bu üniversiteleri hiç duymadım. artık o kadar üniversite açıldı ki çoğunun adını bilmiyorum.

daha çok yeni üniversiteler eğitimi ne kadar iyi olabilir ki?

bir de mühendislik istiyorsun sanırım. hiç olmaz ya.

bu okullarda mühendislik öğrenilmez.

tanıdığın yoksa iş konusu zaten sıkıntı olur. ama tanıdıkların varsa tabi ne okuduğunun önemi yok. her şey torpil.
Hem torpil hem kendini gelistirmekle ilgili bisey :KK66:
bende guvenemiyorum iste iyi uniler cemaatin cikiyor yeni acilanlarin ne oldugu belli degil kararsizim:KK17:

Hem torpil hem kendini gelistirmekle ilgili bisey :KK66:
bende guvenemiyorum iste iyi uniler cemaatin cikiyor yeni acilanlarin ne oldugu belli degil kararsizim:KK17:

kusura bakma o yeni açılan özel üniversitedekiler kendilerini ne kadar geliştirirlerse geliştirsinler torpilsiz tanıdıksız iş bulmaları çok çok zor.

kontenjanlar arttı. o kadar iyi üniversiteler yılda kaç mezun veriyorlar. o üniversite mezunlarına sıra gelene kadar.

insan kaynakları görüşmeye çağırmak için üniversite adına bakar. üniversite adı çok önemli.

hem iyi üniversite mezunları kendilerini geliştiremiyorlar mı?

imkanlar hocalar çok daha iyi.

yanlış anlama kırılma da ama torpil olduğu o kadar bariz işe alımlar var ki.

hakkında hayırlısı olsun.

Ben sivasliyim ve acikcasi fazla da uzaklasmak istemiyorum ailemden hastaligi var sagligi var istanbuldaki cogu universitede geliyor fakat bazilarinda yurt sorun bazilari cok pahali o yuzden cnm :)
Sivaslilarda bi Kayseri sevdasi oluyor zaten :KK39:
O zaman dusunebilirsiniz Kayseri guzel gelismis cokta pahali olmayan bir sehir.
Okulda tek bina degil en azindan kucukte olsa bir kampusu var.

X