Kayseri'de yaşayan var mı???

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Merhaba kizlar Kayseri'de yaşayan var mı acaba kadın doğum için hastaneye gideceğiz eşimle ama hangi hastaneye gitsek bilmiyoruz doktor önerisi olan var mı acaba birde özel hastane önerecek olan muayene ücretini falan da söyler mi

Canım ben kayseri de yaşıyorum ben tekden hastanesini ve doktor Ahmet Acer i öneririm doktorumdan inanılmaz memnunum bizim sigorta ile ilgili girişte problem yaşamıştık sigorta görünmeyince bizden giriş ücreti 150 lira almışlardı

Sigorta olunca daha fazladır belki ücret bilemiyorum ne için gitmistin özel degilse

Sigorta olunca daha fazladır belki ücret bilemiyorum ne için gitmistin özel degilse
1.5 senelik evliyim bebeğimiz olmuyordu doğal yollar ile doktor araştırdım en çok Ahmet beyi önerdiler pcos hastası olduğumu tedavi sürecimi söyledi ilaç vs kullandım kilo verdim 2 ay içinde hamile kalabileceğimi söyledi dediği gibide oldu fakat düşük yaptım ama şuan yine gebelik şüphem var pazartesi gidicem inşallah

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin

Kizlar kayseri memorialda onericeginiz kadin dogum uzmani var mi pkoyum tedavi icin gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…