- 10 Ağustos 2016
- 70
- 22
-
- Konu Sahibi purple_squirrel
çok şükür geldiğim yerde 3 sene gittim lazere ve ondan kurtuldum, harika bir olay kesinlikle tavsiye ederim :) umarım yardımcı olabilecek birileri çıkarBende kayaseride yaşamaya başlayalı 2 yıl oldu ama pek bilmiyorum sanırım iyi bir kuaför önerisinde olan olursa bende arıyorum özellikle lazer epilasyon için
Erkin kuaförKayseri'ye yeni taşındım sayılır pek bir yer bilmiyorum. saçlarım iki sene önce yanlış bir boya işlemi gördü, yandı ve yıprandı iki senedir dokunmadım sadece bakım yaptım. şimdi yeniden boyatmak istiyorum ancak burada kuaför bilmiyorum. Kayseri'de güzel ombre sombre veya balyaj işlemi yapabilen ayrıca çok uçuk fiyatlar sunmayan kaliteli kuaför önerilerine ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok çok sevinirim :)
nerededir instagram hesabı falan var mı biraz bilgi verirseniz çok sevinirimErkin kuaför
Bende kayaseride yaşamaya başlayalı 2 yıl oldu ama pek bilmiyorum sanırım iyi bir kuaför önerisinde olan olursa bende arıyorum özellikle lazer epilasyon için
çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız :)Ben yaptırmadım ama instagram üzerinden inceleyebilirsiniz en azından fikir sahibi olursunuz ☺
Evacoiffurekayseri
Burcu.ustunsacveturbantasarm
Sedasactasarim
Archengel Güzellik Merkezi var Robotx marka kullanıyorlar belki sizinde burası işinize yarar ☺
çok teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız :)
Kayseri park yakınında tuna tramvay durağının tam karşısınerededir instagram hesabı falan var mı biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim bakıcamBen yaptırmadım ama instagram üzerinden inceleyebilirsiniz en azından fikir sahibi olursunuz ☺
Evacoiffurekayseri
Burcu.ustunsacveturbantasarm
Sedasactasarim
Archengel Güzellik Merkezi var Robotx marka kullanıyorlar belki sizinde burası işinize yarar ☺
inanın eğer güzel yapılıyorsa ve tek seçenekse 500 bile verilebilirAslında bende ombre yaptırmak istiyorum ama bir saça 200 300 çok geliyor
çok teşekkürler :)Kayseri park yakınında tuna tramvay durağının tam karşısı
İnstagram hesabı var ordan da bakabilirsiniz
Kuaför_erkin diye
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluçok teşekkürler :)
inanın eğer güzel yapılıyorsa ve tek seçenekse 500 bile verilebilir200-300 normal fiyatı eğer düşünüyorsanız