hanimlar aranizda kayseride iyi bir urolaga varikosel icin ameliyat olmus esi olan varmi memnun kaldiginiz . modern dunya hastanesindeki jinekologum ibrahim demir ki kendisinden cok memnunum harika bi dr esimden sperm testi istedi avrupa hastanesinde yaptirdi esim (avrupa ve dunya hastanesi birdir bilen bilir ayni kisiye ayit iki hastane)sonucu dr.um esimde 15 milyon sprem bulundugunu sorun yok sorun spermlerin yuzde 27 hareketli oldugunu problemimizz yuzde 50 olmasi gerekiyomus esimin bir uroloji uzmanina gostermesini istedi sonucu bizde ayni hastanede semih saygin adinda bir prof.dr uroloji uzmanina gostermek istedik yurtdisindan geldigimiz icin muayene parasi 50 tl odedik birde bu prof. daha iyi olur diye onu tercih ettik arti 50 tl daha verdik ....sonra prof dr a sonucu verdik durumuzu anlattik bizimle hic ilgilenmez bi sekilde tavirsergiledi ve basindan savmak icin ikinci bir test istedi avrupanin testine guvenmezmis ki yazdigim gibi avrupada kendi hastanelerinden bizde baska bir gun tup bebek merkezinde gittik orayada esim sperm ornegini verdi bizim donmemize 2gunumuz kalmisti oranin sonucunuda aldik gittik semih saygina dedik al iki farkli yerden test sonucu gene ilgisizce (sanki dr degil hakim mahkememnin gununu erteliyo bide artiski gercekten yaz kizin diyerekten :) biz orda ne diyecek diye endise ver korku icinde karsisinda duruyoruz )onun umrunda degil senin derdin bana ne kardesim dercesine ben cok calistim prof oldum sizlemi ugrascam gibi bi tavirla gidin bu seferde varikoselmisin degilmiin biseyine baktir dedi onu suan hatirlamiyorum dedik bizim gunumuz bitti gitmek zorundayiz adamda hafif gulumseme banane der gibi siz bilirsiniz isterseniz yaptirmayin dedi madem gununuz yok dedi gunumluzun bittiginemi yaniyim arpa boyu yol alamadigimizami yaniyim bosu bosuna giden 100 tl yemi yardimci olsa para hic gozumde yok valla jinekologumun aldigi para helal de bu urologun bilmiyorum bu yuzden ilk once arastiriyim dedim esimide ikna etmisken ameliyata yaza kadar iyi bir uroloji uzmani bulurum inslh simdiden ilginiz icin tskler