Kayseri'de önerebiliceniz kadın doğum uzmanı varmı

hüma hastanesinde züleyha hanım var....ben hamile falan diilim ama kadın hastalıkları konusunda ii bir doktor oldugunu düşünüorum...

Valla benim Kayseri sırılarında denemediğim kadın doğumcu kalmadı diyebilirim. Fakülte doktorlarının adını çok duyuyorum ama henüz müşerref olamadım. Geçenlerde Acıbadem'de Özlem hanımı keşfettim. Doğumevinde de çalışıyo. Gerçekten çok ilgili bi doktor. Sırf yarım saat bütün sorularımı sabırla cevapladı sağolsun.
Aytül hanımdan bahsedilmiş.. Hala onu alacak hastane var mı bilemem ama geleni gideni azarlamaktan başka bişey yapmıyo. Kendisine muayene ollmaya kesin kararlıysanız bi antidepresan içip gidin...

geçen sene Hüma hastanesinde Erşad beye gittim 3 ay tedavi gördüm ancak sonuç alamadım . erşad bey gerçekten çok bilgili işinin ehli bir doktor. ancak çok konuşan açıklayan bir doktor değil şayet bu önemli değil işini bilsin yeter diyosanız tavsiyemdir

özel erciyes hastanesini tvsiye ederim. çetin bey çok iyi bir doktor

bende hamile değilim ama 1 yıl boyunca özel avrupa hastanesinde ibrahim demir benim doktorum çok memnunum ve de tavsiye ederim. bende yozgat ilçesinden gidiş-geliş yaptığım için çok zor oldu bu yüzden 1 yıldır dinlenmedeydim birkaç ay sonra yine devam edeceğim inş laparoskopiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…