- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
- Konu Sahibi camdankalp38
-
%100 önerebilecegim bir tane doktor var,dünyalari degismem ama maalesef kayseride yasamiyorum o yüzden gidemiyorum...
ismi Prof.Dr.Mehmet Tayyar...merkezdeki bir ishaninda muayenehanesi var ama inan cikaramadim adresi,internetten bulursun adresini..bu kadar kendimden emin söylüyorum ben hayatimda böyle mükemmel bir doktor görmedim
Evet hümada erşad beyinde çok methini duydum
cucupete sen nerden bılıson kayseri...hemserımızmıyız acep
canim ben kayseride yasadim uzun süre yerimseniben
hemseri gibi biseyiz valla :1hug:
Merhaba arkadaşlar Kayseride yaşayan arkadaşlar vardır aranızda,bi çok iyi hastanede bi çok iyi doktor var ama ben bide bizzat gidenlerin kendisinden fikir almak istedim...kayseride gittiğiniz kadın doğumcu varmı?
kesinlikle Ercan Aygeni önermem .Paradan başka bir şey düşünmeyen doktor.Bende gittim.Aklı fikri tüp bebek.Çünkü tüp bebek başına 1000ytl alıyor.Bu yüzden hemen tüp bebeğe yöneltiyor.Bence tüp bebek bölümünden sorumlu doktorlara gitmeyin.Çünkü bu doktorlar için bir sektör olmuş.Ben Erciyes Hastanesi doktorlarından Rakıp Turana gitmeyi düşünüyorum.
Hiç duymamıştım ama bi araştıralım.herhangi bi hastanede çalış canım mehmet tayyar sevgi hastanesınde calışıyo özel yarıde var iyi bii doktor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?