• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseri'de önerebiliceniz kadın doğum uzmanı varmı

camdankalp38

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
2.597
0
356
39
Merhaba arkadaşlar Kayseride yaşayan arkadaşlar vardır aranızda,bi çok iyi hastanede bi çok iyi doktor var ama ben bide bizzat gidenlerin kendisinden fikir almak istedim...kayseride gittiğiniz kadın doğumcu varmı?

ben fakülyete gidiyorum ama fakültenin dışardan doktora gidebilirsin ercan aygen ben gittim çok memnun kaldım sende ne sorun vardı ben çocuk için gidiyorum .

Ben sürekli doktorum olmasını istiyorum yani hamilelikten önce gitmeye başlayıp bütün süreci (hamilelik öncesi ve sonrası) bir doktorla izlemek istiyorum...Tekden hastanesinde aytül hanımı duydum bi kaç kişiden ama daha iyisi varmı merak ediyorum...

%100 önerebilecegim bir tane doktor var,dünyalari degismem ama maalesef kayseride yasamiyorum o yüzden gidemiyorum...
ismi Prof.Dr.Mehmet Tayyar...merkezdeki bir ishaninda muayenehanesi var ama inan cikaramadim adresi,internetten bulursun adresini..bu kadar kendimden emin söylüyorum ben hayatimda böyle mükemmel bir doktor görmedim

%100 önerebilecegim bir tane doktor var,dünyalari degismem ama maalesef kayseride yasamiyorum o yüzden gidemiyorum...
ismi Prof.Dr.Mehmet Tayyar...merkezdeki bir ishaninda muayenehanesi var ama inan cikaramadim adresi,internetten bulursun adresini..bu kadar kendimden emin söylüyorum ben hayatimda böyle mükemmel bir doktor görmedim

Hiç duymamıştım ama bi araştıralım.herhangi bi hastanede çalışmıyomu?

ınfertılıte ıcınsın camdan kalp.prof dr yılmaz sahın...tup bebek unıtesındede gorevlı..
beledıye durmaz yerı var...unıversıtede oluyor hoca
dogum ıcın se ersad batmaaz yada arzu yurcı..huma hastanesındeler.

canim calisiyor olmasi gerek,yurtdisinda yasiyorum suan maalesef,kartini bulup dönücem sana,yazin kayseriye geldigimde ilk isim gitmek zaten,söylede bisey var bu doktorda,cok titiz calisiyor,asla hamile kalamazsin denilen yakinlarim 3 ay icinde hamile kaldi..amerkada bir üniversitede ders verdiginide duymustum..

camdankalp..denılen 3 prof dr.ercan aygen,yılmaz sahın,mehmet tayyar unıversıtede hoca...ercan aygen,yılmaz sahın tup bebek unıtesınde,mehmet tayyar kadın dogum unıtesınde...ısıne yarar umarım...

buldum nihayet....telefonunu özelden vereyim istersen ama adres vermek sorun degil sanirim...
üniversitedede calisiyormus,özel sevgi hastanesininde kadin dogum ana bilim baskaniymis..
muayenehanesi millet caddesi,bakkaloglu is merkezi no 14 kat 5/510 oke?

canim ben kayseride yasadim uzun süre yerimseniben
hemseri gibi biseyiz valla :1hug:

cok sevındımmm..:1hug::1hug::asigim:camdan kalp gıttımı nee..gozukmuyor...mehmet tayyarda ıyı bır dr..suanda oglu ahmet tayyar kadın dogumcu..o da unversıtede..
nevonun topıgınde konusuyorduk..bura ogrendık..azcıkda olsa hemserı ooldugumuzu..
essek sıpalerı bır gelseydı.bızı bekletıyorlar...

Merhaba arkadaşlar Kayseride yaşayan arkadaşlar vardır aranızda,bi çok iyi hastanede bi çok iyi doktor var ama ben bide bizzat gidenlerin kendisinden fikir almak istedim...kayseride gittiğiniz kadın doğumcu varmı?

kesinlikle Ercan Aygeni önermem .Paradan başka bir şey düşünmeyen doktor.Bende gittim.Aklı fikri tüp bebek.Çünkü tüp bebek başına 1000ytl alıyor.Bu yüzden hemen tüp bebeğe yöneltiyor.Bence tüp bebek bölümünden sorumlu doktorlara gitmeyin.Çünkü bu doktorlar için bir sektör olmuş.Ben Erciyes Hastanesi doktorlarından Rakıp Turana gitmeyi düşünüyorum.

kesinlikle Ercan Aygeni önermem .Paradan başka bir şey düşünmeyen doktor.Bende gittim.Aklı fikri tüp bebek.Çünkü tüp bebek başına 1000ytl alıyor.Bu yüzden hemen tüp bebeğe yöneltiyor.Bence tüp bebek bölümünden sorumlu doktorlara gitmeyin.Çünkü bu doktorlar için bir sektör olmuş.Ben Erciyes Hastanesi doktorlarından Rakıp Turana gitmeyi düşünüyorum.

Evet Rakıp Turan komşumun doktoruydu oda çok memnundu ama hastane olarak erciyes hastanesi pek içime sinmiyo nedense ısınamadım erciyes hastanesine

yaa evet kızlarrr benimde acilen ii bi dr ihtiyacım var eşimde sperm sayısında eksiklik çıktı dr ilaç igne vermeden aşılama dio ama bende genel bi muayeneden geçmek ve rahim filmi çektirmek istiyorum prası pulu önemli deil bebişim gelsin bana yeter..

Back